Logo hetkontakt.nl/klaroen

Feest in Oud-Alblas zorgt voor 1200 euro voor kinderen in Nicaragua

  125 keer gelezen

OUD-ALBLAS • Een onlangs gehouden feest dat zes meiden uit Atheneum 5 van De Lage Waard uit Papendrecht hebben georganiseerd, heeft 1200 euro opgeleverd voor het goede doel. De symbolische cheque werd vrijdag door de zes meiden uitgereikt aan Futuro Nica, een organisatie die zich inzet voor kinderen in Nicaragua.

Laura Houtman, Tessa van Gorsel, Tamara Verheij, Eline de Kovel, Lotte de Wit en Enza Slagboom hadden besloten om vanuit het vak Management & Organisatie een eigen (evenementen)bedrijfje op te richten, waarbij dit schooljaar gewerkt is aan de organisatie van een evenement met alle bijkomstigheden vandien.

Als evenementenbedrijf gaf Lett' Party Events op 1 april hun eerste evenement in het Trefpunt in Oud-Alblas. Met bescheiden verwachtingen over de opbrengst zagen de meiden het bedrag van maar liefst 1200 euro totaal niet aan komen. 

Met deze mooie opbrengst kan Futuro Nica vele kinderen onderwijs bieden. De organisatie liet weten contact te houden met de meiden om te laten weten wat voor werk er verzet gaat worden met het uitgereikte bedrag.

"We zijn heel blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van kinderen in Nicaragua, zodat ook zij zich kunnen ontwikkelen en aan een mooie toekomst kunnen bouwen", aldus de meiden van Lett' Party Events. Daarvoor willen zij mevrouw Hommel, hun M&O docent, bedanken voor haar ondersteuning in het proces naar het evenement toe  en natuurlijk ook de leerlingen van De Lage Waard die zorgden voor grote opkomst tijden het evenement.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Stuur jouw foto
Tip de redactie
Meld een correctie
reageer als eerste
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

Nieuws uit Oud-Alblas

Feest in Oud-Alblas zorgt voor 1200 euro voor kinderen in Nicaragua
17/7
Verjaardagsactie voor Ron van Middelkoop uit Oud-Alblas
17/7
Gezellige en muzikaal hoogstaande jazzmiddag in Oud-Alblas
16/7
Mooie cheque Hans den Ouden Marathon in Oud-Alblas
10/7
Kinderkoor De Krekels brengt voor vol Trefpunt musical 'Esther'
3/7
Dorpsbarbecue Oud-Alblas jarige oranjevereniging Marijke groot succes
26/6
Kinderkoor De Krekels zingt musical 'Esther' in Oud-Alblas
22/6
Multi-Music met gastoptreden van C'est si Bon
4/6
Opening viering jubileum Groen van Prinstererschool in Oud-Alblas
9/5
Geslaagd voor de EHBO in Oud-Alblas
8/5
Meer nieuws uit Oud-Alblas >

Nieuwsoverzicht

<SCRIPT SRC="http://ib.adnxs.com/ttj?id=5226475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="http://ib.adnxs.com/ttj?id=5226490&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>