Afbeelding

Berry en Wilco vechten op Fight Explosion voor stichting LUMA helpt

Sport 422 keer gelezen

PAPENDRECHT/ZWIJNDRECHT • Berry Hansma en Wilco Poppuliers betreden op zondag 2 juli de ring voor Stichting LUMA helpt. Dit zal plaatsvinden in theater Spektakel te Zwijndrecht tijdens het zoveelste kickbox gala Fight Explosion, georganiseerd door John Hardenbol eigenaar van Kyoto Gym Papendrecht.

Tijdens dit mooie kickbox gala zal onder de noemer The old generation rise up again een aantal recreanten (40+) wedstrijden worden gehouden. John Hardenbol heeft het mogelijk gemaakt om Berry Hansma en Wilco Poppuliers te laten vechten voor het goede doel. Per verkochte ringstoel zal een deel gaan naar Stichting LUMA helpt.

John Hardenbol heeft een grote passie voor de kickbox sport en neemt elk gevecht serieus. De recreanten hebben dit soms pijnlijk ondervonden, want de laatste tien weken liet hij ze dan ook keihard trainen. En dat waren weken van vijf tot soms zes keer trainen, en liet John ze met de grote jongens mee sparren. Ze hebben er keihard voor getraind en het belooft een mooie wedstrijd te worden met als doel Stichting LUMA helpt.

John zet zich ook in voor de jeugd om ze discipline, zelfvertrouwen bij te brengen en door hard werken een doel te laten bereiken. Daarom zal op deze dag buiten de recreanten en normale partijen ook mooie demo jeugd gevechten te zien zijn. Hiermee laat John Hardenbol weer eens zien dat kickboxen een echte sport is met discipline en respect.

Ook is het mogelijk om online een donatie te doen voor de partij van Berry Hansma en Wilco Poppuliers te gunste van stichting LUMAhelpt.

Voor meer informatie: www.whydonate.nl/berry-en-wilco-vechten-voor-stichting-luma-op-2-juli-2017/project/

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 14 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden