Foto: Peter Stam
Foto: Peter Stam Foto: Peter Stam

Auto op z'n kant in de sloot langs Kortland in Alblasserdam

112 347 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Een man uit Alblasserdam is in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto van de weg geraakt en in een sloot terecht gekomen.

De bestuurder reed over het Kortland vanuit Oud-Alblas richting Alblasserdam en raakte na een bocht uit koers. De auto reed het talud af en kwam op de zijkant in een sloot terecht. Omstanders wisten, door een zijruit in te slaan, de Alblasserdammer uit zijn voertuig te krijgen.

Foute melding
Omdat de automobilist in eerste instantie meldde dat er vijf à zes personen in de auto zaten, werden de politie, brandweer en ambulancedienst met spoed op pad gestuurd. Ter plaatse werd, onder meer met een warmtebeeldcamera, gezocht naar andere betrokkenen. Die bleken er niet te zijn.

De automobilist is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar zal bij hem een bloedproef afgenomen worden, om te zien of hij met alcohol op achter het stuur heeft gezeten. De resultaten van deze proef zijn over enkele weken bekend.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald en meegenomen. Tijdens de afhandeling van het ongeval was het Kortland in beide richtingen afgesloten.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden