Foto: Intro Personeel
Foto: Intro Personeel

Nieuw-Lekkerlanders verrassen met winst Intro Voetbaltoernooi

Sport 200 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Het voetbaltoernooi van Intro Personeel heeft dit jaar een verrassende winnaar opgeleverd. Het voetbalteam van Meubelfabriek Van der Plaat won de achtste editie van het jaarlijkse toernooi. Hoveniersbedrijf 't Hoen werd in de finale met 2-1 verslagen.

Even leek Hoveniersbedrijf 't Hoen weer aan de haal  te gaan met de toernooizege. De winnaars van vorig jaar stonden lange tijd met 1-0 voor, totdat Bert Suijker twee keer scoorde. Daarna werden er geen goals meer gemaakt en kon het voetbalteam van Meubelfabriek Van der Plaat de bokaal in ontvangst nemen.

Opvallend genoeg deed het team uit Nieuw-Lekkerland voor het eerst mee aan het toernooi. Dat deze voetballers er direct met de winst vandoor gingen mag dus wel een buitengewone prestatie worden genoemd.

Het was inmiddels alweer de achtste editie van het toernooi.  Er deed een recordaantal van dertig teams mee aan het voetbaltoernooi. Vrijwel alle velden van voetbalvereniging Alblasserdan waren dan ook bezet met fanatiek voetballende teams. Met passie en strijd werd er gevochten om de zege. Ook aan doelpunten ontbrak het niet.

Buiten de lijnen was het toernooi zeker zo succesvol als binnen de lijnen. De scheidsrechters van de vereniging zorgden ervoor dat de wedstrijden eerlijk verliepen. Vrijwilligers van de voetbalvereniging zorgden voor een uitstekende barbecue.  Bezoekers en relaties van Intro Personeel konden, onder het genot van een hamburger, een biertje of een andere lekkernij met elkaar bijpraten. Kortom, ook bij deze editie van het Intro Voetbaltoernooi was het zowel in als buiten het veld weer genieten. 

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden