Afbeelding

Versterking voor selectie CKC Kinderdijk

Sport 362 keer gelezen

ALBLASSERDAM • In de afgelopen week hebben drie spelers toegezegd de selectie van CKC Kinderdijk vanaf volgend seizoen te komen versterken: Max Donkervoort, Amanda Temmer en Stephanie den Braanker. Al deze spelers zijn geen onbekenden en hebben een verleden bij Kinderdijk.

Max Donkervoort (21) heeft de jeugd van Kinderdijk doorlopen en heeft een aantal jaar in het eerste van CKC Kinderdijk gespeeld. Twee jaar geleden heeft Max de overstap naar Oranje Wit uit Dordrecht gemaakt, waar hij op dit moment in het eerste speelt. Na twee seizoenen bij Oranje Wit kiest hij ervoor terug te keren naar Kinderdijk.

Amanda Temmer (24) heeft tot de B-aspiranten bij Kinderdijk gekorfbald, en is rond haar 15e naar PKC uit Papendrecht gegaan. Bij PKC heeft Amanda de rest van de jeugd doorlopen en speelt ze momenteel in het derde. Na  negen jaar zal ook zij terugkeren bij CKC Kinderdijk

Ook Stephanie den Braanker (27) keert terug bij de voor haar vertrouwde vereniging. Na van jongs af aan bij Kinderdijk gespeeld te hebben en de laatste jaren in de selectie, besloot zij in 2015 de overstap naar Vriendenschaar uit Hardinxveld-Giessendam te maken. Op dit moment speelt ze daar in het tweede, en heeft zij besloten na twee jaar weer terug te keren naar Alblasserdam.

Met het aantrekken van deze drie spelers zijn het bestuur en de technische commissie ervan overtuigd een goede stap gezet te hebben naar het realiseren van haar doelstellingen, namelijk promotie naar de 1e klasse op het veld en in de zaal.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden