Foto: Peter Stam
Foto: Peter Stam Foto: Peter Stam

Arie en Ria de Waard uit Alblasserdam vieren vijftigjarig huwelijk

Algemeen 161 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Arie de Waard (73) en Ria de Waard-Visscher (69) uit Alblasserdam waren vrijdag 22 april vijftig jaar getrouwd.

Burgemeester Jaap Paans ging bij de twee, dat in de Nicolaas Beetsstraat woont, op bezoek om hen te feliciteren met het gouden jubileum.

Arie en Ria ontmoetten elkaar in 1963 tijdens dansles bij Jonge Strijd in Alblasserdam. "Een week nadat John F. Kennedy werd vermoord," herinnert Ria zich.

Het echtpaar gaf in 1967 elkaar het jawoord. In de jaren die volgenden kregen ze twee kinderen. Inmiddels is er één kleindochter.

Arie heeft jarenlang bij Kloos Kinderdijk gewerkt. "Tot aan het faillissement. Later heb ik ook nog veertien jaar bij Drechtwerk gewerkt."

Meneer en mevrouw De Waard zijn jarenlang actief geweest als muzikant bij muziekvereniging Excelsior in Alblasserdam. Meneer ruim zestig jaar als bespeler van de bes bas en de sousafoon. Mevrouw was jarenlang actief in de drumband. Verder speelde het echtpaar vroeger handbal bij Spirit71 in Alblasserdam.

Het huwelijksjubileum is deze week met familie en vrienden gevierd.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De actiegroep Gaaf Slingeland hing in Molenlanden posters op en plaatste ook spandoeken.
CDA-motie van treurnis over traject windturbines Molenlanden krijgt geen steun: 'Nu niet het moment om in grijpen' Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Klachten parkeeroverlast Kinderdijk behoren nog niet tot het verleden: 'Maar we willen ze tot een minimum beperken' Nieuws 9 uur geleden
• De kampioenen MA1, MB1 en JC1 samen.
Vier jeugd teams kampioen bij vv Flits uit Papendrecht Sport 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden