Afbeelding

Stemmen op het beste idee van de SWKGroep Innovatieprijs

Algemeen 54 keer gelezen

PAPENDRECHT • In het 'Jaar van Techniek' is Kinderopvang BijDeKids op zoek naar innovatieve ideeën om onze kwetsbare aarde te beschermen of mooier te maken. Daarom daagde zij iedereen uit om mee te doen met de SWKGroep Innovatieprijs. Uit de 170 mooie, ontroerende en goede ideeën heeft de jury zeven finalisten gekozen waarop iedereen mag stemmen.

Iedereen kan de jury helpen door te stemmen op het beste idee. Dat kan via www.innovatieprijs2017.nl tot uiterlijk 30 april. De stemmen tellen mee in de finale. Op 17 mei is de grote finale van de SWKGroep Innovatieprijs en worden de winnaars gekozen. "Met de beste ideeën gaan we echt aan de slag om onze wereld een beetje mooier te maken. Samen met de bedenkers van de winnende ideeën", meldt de SWKGroep.

Jaar van Techniek
2017 is het Jaar van Techniek binnen Kinderopvang BijDeKids en de SWKGroep. Ontdekken, uitvinden, programmeren, toepassen, bouwen en creëren. De kinderen van Kinderopvang BijDeKids ervaren het allemaal. Met onder andere het Techniek-ideeënboek, inspiratie op techniekbijdeswkgroep.nl, 'de Grote Techniekdag', 'bouwen en programmeren op de locatie' en nu de 'SWKGroep Innovatieprijs' ondervinden alle kinderen hoe bijzonder en uitdagend techniek is.

BijDeKids
BijDeKids heeft veel aandacht voor sport en bewegen, de natuur en gezonde voeding. Door opvang bij Kinderopvang BijDeKids leert een kind zelf ontdekken wat zijn of haar kracht is. Door deel uit te maken van een groep leren kinderen de wereld te ontdekken, een stem te hebben. Spelenderwijs de echte wereld ontmoeten en een goede aansluiting met het onderwijs. "Wij combineren onze passie voor kinderopvang met onze passie voor sport en bewegen. En gezonde voeding. Dát vinden wij goede kinderopvang."

BijDeKids is onderdeel van Stichting SWKGroep. De SWKGroep staat voor kracht in de ontwikkeling van kinderopvang, buurtwerk en zorg. De organisaties die hier onderdeel van zijn, zorgen dagelijks dat kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen de juiste handvatten en ervaringen aangereikt krijgen om zich te ontwikkelen. Aangesloten zijn bij deze stichting biedt veel voordelen. "Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kunnen wij ons met alle aandacht richten op de opvang van het kind."

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden