Afbeelding

Wasko BSO Het Startblok op bezoek bij BCA in Alblasserdam

Algemeen 647 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Gedurende vijf weken waren 23 kinderen van Wasko elke dinsdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur op bezoek bij de badmintonclub Alblasserdam.

De eerste vier weken werd er hard geoefend om de techniek van het spelletje aan te leren. Hierbij werden ze geholpen door vrijwilligers van BCA.

Hierbij bleek vooral het goed serveren erg moeilijk te zijn. Alle kinderen waren erg enthousiast en leergierig. Op de laatste middag mochten de kinderen laten zien wat ze geleerd hadden. Hierbij aangemoedigd door familie die op de tribune zat.

De kinderen werden verdeeld in vier poules. Hierbij moesten ze telkens onderling wisselen van partner en tegenstander. Van elke partij werden de punten opgeteld. Aan het eind van de middag gaf voorzitter Klaas Timmerman aan dat het geweldig mooi was om te zien wat er in die paar weken allemaal opgestoken was. Hierbij een applaus van de kinderen voor de vrijwilligers van BCA die hierbij geholpen hebben.

Tot slot gaf hij aan dat er eigenlijk alleen maar winnaars waren deze middag. Voor de eer werd nog even vermeld wie de meeste punten in elke poule behaald had. Dat waren Olaf Geurts, Britt Riske, Jorrit Bruijn en Noa Stuij.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden