Afbeelding

Hans den Ouden Marathon: al bijna 37.000 euro voor KWF Kankerbestrijding

Algemeen 267 keer gelezen

OUD-ALBLAS • Na de eerste avond heeft de Hans den Ouden Marathon in Oud-Alblas al 36665,69 euro opgebracht voor KWF Kankerbestrijding.

In de feesttent aan de Beemdweg stond, net als de voorgaande edities van het tweejaarlijkse evenement, een zangavond op het programma. Centraal daarbij stonden mensen die met kanker te maken hebben of hebben gehad. Als koor werkte het Inspire2livechoir uit Alblasserdam mee, dat zich eveneens inzet voor het ophalen van geld voor de strijd tegen kanker.

Van het koor kreeg de organiserende commissie een cheque van 2.000 euro. Aan het einde van de avond werd de tussenstand van bijna 37.000 euro bekend gemaakt.

De Hans den Ouden Marathon gaat vrijdag- en zaterdagavond verder met Hollandse feestavonden. Op zaterdag is er daarnaast vanaf 11.00 uur 't Rondje van Alblas. Dit is een herhaling van de vorige editie en gaat dit keer over vijf of tien kilometer.  Deelnemers mogen het parcours hardlopend of wandelend afleggen. Het inschrijfgeld is 7,50 euro.

Piratenshow
Zaterdagmiddag 25 maart is er voor kinderen 'De Grote Piratenshow', aangeboden door Van Hoorne Entertainment uit Molenaarsgraaf. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen en kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen betalen vijf euro.

Meer informatie: www.hansdenoudenmarathon.nl

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Vierde dwangsom voor gemeente Alblasserdam: rechter stelt Bewonersgroep Touwbaan weer in het gelijk Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Aspergediner Kiwanis Alblasserwaard: smaakvolle avond voor het goede doel Nieuws 7 uur geleden
• Het bord met de QR-code bij het huis van Johan.
Inwoner Kinderdijk komt met eigen plan tegen parkeeroverlast: 'Het werkt!' Nieuws 8 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden