Afbeelding

Open ochtend bij kindcentra PIT in Alblasserdam

Algemeen 138 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Peuters en hun ouders zijn op woensdag 8 maart van 09.00 tot 11.30 uur welkom op de open ochtend van De Twijn en De Schalm. Tijdens de open ochtend kunnen zij in de dagelijkse praktijk de opvang en het onderwijs ervaren op deze christelijke kindcentra van PIT kinderopvang en onderwijs.

De Schalm en De Twijn bieden een veilige en stimulerende omgeving met veel persoonlijke aandacht zodat de kinderen hun talenten kunnen ontplooien. "Op onze kindcentra geven we kinderen een goede start en een stevig fundament waar zij hun latere leven profijt van hebben," aldus Martijn Beekhof, directeur van christelijk integraal kindcentrum De Twijn.

"Naast een juist beeld vinden we het ook belangrijk dat ouders en hun peuters een goed gevoel hebben over de manier waarop wij het onderwijs en de buitenschoolse opvang vormgeven. Tijdens de open ochtend kunnen zij de sfeer op de groepen proeven. Ook kunnen de ouders kijken of wat wij bieden past bij hun ideeën op het gebied van opvoeding en levenswijze."

Tanja Laging, directeur onderwijs van christelijk kindcentrum De Schalm: "Met ons onderwijs sluiten we zo goed mogelijk aan bij de verschillende niveaus van onze kinderen zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Vanuit onze christelijke levensvisie brengen we hen ook zorg voor elkaar en vertrouwen in zichzelf en anderen bij en leren hen elkaar te respecteren en te waarderen. Dat kunnen wij vertellen, maar beter is als de peuters en hun ouders onze kindcentra in bedrijf zien."

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Fietser (19) gewond bij aanrijding in Alblasserdam; De Helling even dicht 112 6 uur geleden
• Bedrijventerrein Vinkenwaard Noord.
Ondernemers over plan ruilen bedrijven voor woningen op Vinkenwaard-Noord: 'Alblasserdam legt 'bom' onder onroerend goed' Zakelijk 6 uur geleden
Afbeelding
Informatieavond voor vrijwilligers SNS Avondvierdaagse Alblasserdam Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden