• Het team van SamenLoop voor Hoop. Foto: Pieter van den Berg
• Het team van SamenLoop voor Hoop. Foto: Pieter van den Berg

Samenloop voor Hoop op de Kerstmarkt in Papendrecht

Algemeen 86 keer gelezen

PAPENDRECHT • SamenLoop Papendrecht staat op de Kerstmarkt op vrijdag 16 en zaterdag 17 december op de Markt in Papendrecht. Vanuit de herkenbare paarse kraam worden onder meer kaarsenzakken en handgemaakte kerstartikelen verkocht.

Tijdens de SamenLoop staan langs de hele wandelroute verlichte kaarsenzakken waarop persoonlijke boodschappen kunnen worden geschreven of getekend. De opbrengst van de kerstmarktverkoop gaat geheel naar de KWF Kankerbestrijding SamenLoop voor Hoop Papendrecht

De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs estafettewandeling voor KWF Kankerbestrijding en vindt voor de tweede keer plaats op 23 en 24 juni 2017 in Papendrecht. Papendrecht is de enige plaats in deze regio waar een SamenLoop georganiseerd wordt. Teams van buiten Papendrecht zijn dan ook van harte welkom om zich in te schrijven.

Dit grote evenement wordt geheel georganiseerd door vele vrijwilligers. Ingeschreven teams en ook de organisatie zelf zijn nu al bezig met acties om geld in te zamelen. Die tellen allemaal mee met de opbrengst die zaterdag 24 juni om 16.00 uur bekend wordt gemaakt.

De mensen van de organisatie staan vrijdag 16 en zaterdag 17 december klaar om informatie te geven, vragen te beantwoorden en eventueel meteen in te schrijven.

Zie ook www.samenloopvoorhoop.nl/papendrecht.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Fietser (19) gewond bij aanrijding in Alblasserdam; De Helling even dicht 112 11 uur geleden
• Bedrijventerrein Vinkenwaard Noord.
Ondernemers over plan ruilen bedrijven voor woningen op Vinkenwaard-Noord: 'Alblasserdam legt 'bom' onder onroerend goed' Zakelijk 11 uur geleden
Afbeelding
Informatieavond voor vrijwilligers SNS Avondvierdaagse Alblasserdam Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden