Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Dit moet je weten over bloemen bezorgen

Algemeen 263 keer gelezen

Wil je iemand verrassen met bloemen? Dat is altijd een goed idee! Maar om een juiste keuze te maken, zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. 

Wat deze punten zijn? Wij vertellen je er graag alles over, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten en je altijd het juiste boeket bestelt bij de juiste partij.

Elk seizoen weer andere bloemen
Allereerst is het goed om te weten dat het aanbod bloemen enorm verschilt per seizoen. Zo zie je in de zomer vaak prachtige boeketten met vrolijke zonnebloemen, terwijl je in het najaar juist vaker meer boeketten ziet in de wat donkere tinten. Kortom: elk seizoen zijn er weer andere boeketten verkrijgbaar! Natuurlijk zijn er ook bloemen het hele jaar door verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan rozen. Weet jij al hoe jij de ontvanger gaat verrassen?

Niet hetzelfde als op de foto
Als je online op zoek gaat naar een mooi boeket dan is het niet zo dat je ook echt hetzelfde boeket krijgt op de foto. Hoe dit komt? Het verschilt per dag welke bloemen een kweker aanbiedt. Wel wordt er altijd rekening gehouden met de foto, zodat het boeket wel in dezelfde stijl wordt geschikt dan je verwacht. Daarbij worden altijd alleen bloemen aan een boeket toegevoegd van topkwaliteit.

Wat is de levertijd?
Wil je graag bloemen bezorgen? Online kun je bij diverse partijen terecht voor het laten bezorgen van de meest prachtige bloemen. Daarbij zijn er heel veel bedrijven die erg snel boeketten verzenden. Let altijd goed op wat de levertijd is. Daarbij kun je soms ook een voorkeursdag aangeven. Ideaal als je bijvoorbeeld een boeket bloemen wilt bezorgen op de verjaardag van de ontvanger.

Elk bedrijf is anders
Om een goed beeld te krijgen van wat je kunt verwachten, raden we je altijd aan om goed te kijken naar de productspecificaties die staan aangegeven bij een boeket. Daarnaast raden we je ook aan om goed naar de verzendopties per bedrijf. Zo kom je er meteen achter of je gaat voor de juiste opties.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Behoorlijke schade bij woningbrand aan Anthonie van Dijckstraat in Papendrecht 112 5 uur geleden
Afbeelding
Kinderen zingen voor ouderen in zorgcentrum De Waard in Alblasserdam Nieuws 24 apr, 17:28
• Wethouder Jaco van Erk tijdens de raadsvergadering.
Portacabins aan de Lange Tiendweg in Papendrecht als inloop voor jongeren Nieuws 24 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden