Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ontmoetingsavond ‘Mantelzorg en Werk’ in Alblasserdam

Algemeen 234 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) organiseert op maandag 5 oktober een ontmoetingsavond voor werkende mantelzorgers in de huiskamer van de SWA aan de Cortgene 20 te Alblasserdam.

Steeds meer mensen moeten hun mantelzorgtaken combineren met een betaalde baan (1 op de 5 werknemers). Dit vraagt veel van mensen, want op beide fronten moet er gegeven worden. Veel mantelzorgers kunnen hun zorgtaken prima combineren met hun baan, maar helaas geldt dat niet voor iedereen. Leidinggevenden binnen bedrijven zijn overigens lang niet altijd op de hoogte wie er allemaal mantelzorger is. Het onderwerp wordt misschien niet besproken terwijl het aantal mantelzorgers vaak groter is dan wordt aangenomen. Werknemers vinden het soms ook moeilijk om op het werk over hun mantelzorgtaken te praten. Tijdens de ontmoetingsavond kunnen belangstellenden met elkaar in gesprek gaan over het combineren van (betaald) werk met de zorg voor ouder(s), partner en/of kinderen.

Belangstellenden zijn van vanaf 19:30 uur van harte welkom in de huiskamer van de SWA, Cortgene 20. De koffie staat klaar. De avond duurt tot 21:30 uur. Aanmelden is verplicht en kan via 078-2021220 of info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Jaco van Erk tijdens de raadsvergadering.
Portacabins aan de Lange Tiendweg in Papendrecht als inloop voor jongeren Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Eerste HSP Café - Drechtsteden op 17 mei in Papendrecht Nieuws 21 uur geleden
• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden