• Jacco Plaisier in de nieuwe kinderkledingzaak Company 74.
• Jacco Plaisier in de nieuwe kinderkledingzaak Company 74. Foto: Bert Bons

Nieuwe kinderkledingzaak in Alblasserdam: Company 74

Algemeen 3.572 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Jacco Plaisier van kinderkledingzaak Company 74 durft het aan; juist in deze tijd een winkel openen.

"Juist toen we de sleutel kregen van dit pand, werden de eerste maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan", legt Jacco uit. "We hebben eigenlijk niet overwogen om het uit te stellen, want we weten dat er behoefte is aan een winkel in kinderkleding. We hebben doorgezet en zijn er zeker van dat het gaat lukken! Ook in deze tijd. Er is in de wijde omgeving geen kinderkledingzaak te bekennen, dus er is voldoende markt voor."

Quapi en Levv
Company 74, gevestigd in het souterrain aan de Plantageweg 25a in Alblasserdam, is gespecialiseerd in de bekende kinderkledingmerken Quapi en Levv (maat 50 tot 176). Jacco: "We staan bekend om de outlet die we hebben, maar krijgen ook voortdurend nieuwe kleding uit de nieuwste collecties van beide merken. De prijzen die we bieden zijn echt heel goed. Voor elke portemonnee hebben we wat."

Om het kopen nog aantrekkelijker te maken en om vaste klanten te belonen, heeft Company 74 een leuk spaarsysteem, waarmee gespaard kan worden voor kortingen bij volgende aankopen.

Kids Fashion Bus
Jacco en zijn vrouw Monique timmeren al een poosje aan de weg met hun Kids Fashion Bus, waarmee ze door de provincie rijden en op verzoek kinderkledingparty's organiseren bij mensen thuis. "Het enige wat we dan nodig hebben, is een stopcontact. Daarna gaan de lopers uit en maken we er een kinderkledingfeest van!"

Die bus rijdt nu even niet vanwege de corona-crisis, maar de bekendheid van de bus is zo groot dat mensen uit de wijde regio speciaal voor dat gevoel en de collectie naar de winkel komen. De winkel is daarom geregeld op verzoek ook 's avonds open. De overige openingstijden wisselen nu nog wat en worden via de Facebookpagina en op de website bekend gemaakt.

"We hebben vertrouwen in deze zaak", besluit Jacco. "Wij hebben voor iedereen prachtige kinderkleding te bieden in alle kindermaten en voor goede prijzen."

Voor meer informatie: www.company74.nl of 06-15130538.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Moederdag ontbijtactie in het westen van de Alblasserwaard Nieuws 19 uur geleden
•`Op de foto van links naar rechts: Aranne Brugman, Jasmijn Korevaar, Simone van der Tang (helaas uitgevallen door blessure) en Ivana Brugman.
Heppie Fietsers gaan Pieterpad in zes dagen fietsen voor Stichting Het Vergeten Kind Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden