Andelse Sven tweede bij Dikke Banden Race

Sport 389 keer gelezen

ANDEL • Sven van der Werff uit Andel is zondag tweede geworden tijdens de finaledag van de Rabo Dikke Banden Race.

Tijdens de Giessense jaarmarkt had Sven zich hiervoor weten te kwalificeren. Zondag reed hij wederom zijn kwalificatierace in de categorie voor jongens geboren in 2005/2006. Er waren twee series in zijn categorie.

Sven reed in serie 2 en werd eerste, waardoor hij direct doorging naar de finale in zijn categorie. In totaal reden er in zijn leeftijdscategorie 28 deelnemers mee. De finale werd gereden met de overgebleven veertien deelnemers. Sven reed een strakke race en eindigde als tweede over de finish, een uitstekende prestatie voor deze 11-jarige topper uit Andel.

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57