Afbeelding

Prima debuut in TCR Benelux voor Woudrichemmer Stan van Oord

Sport 89 keer gelezen

WOUDRICHEM • Stan van Oord heeft tijdens zijn debuut in de TCR Benelux met gemengde gevoelens achter het stuur van zijn Audi RS3 LMS gezeten.

Vreugde toen hij in de kwalificatie in zijn sessie de vijfde tijd reed, verdriet toen hij in de tweede sprintrace in de sandwich werd genomen en al na enkele meters kansloos was voor een goed resultaat.

Met een achtste plaats in zowel de 'long race' op zaterdag als in de eerste sprintrace op zondag kon de debutant toch tevreden zijn. Dankzij deze resultaten staat Stan van Oord nu na het eerste TCR Benelux-evenement op een tiende positie in het klassement.

"Ik ga met een heel goed gevoel naar Zandvoort, waar we tijdens de Max Verstappen Familiedagen weer in actie komen. We hebben dit weekend erg veel geleerd en ik verwacht dat we op Circuit Zandvoort nog beter zullen presteren. Ik wil mijn sponsors, mijn team Bas Koeten Racing en mijn coach Niels Langeveld bedanken voor hun harde werk, we hebben er samen alles uitgehaald wat erin zat", aldus een tevreden Stan van Oord.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden