Afbeelding

Verrassing voor Nel de Bruin van OKK

Sport 200 keer gelezen

WERKENDAM • Nel de Bruin is vorige week woensdag in het zonnetje gezet, omdat zij al 25 jaar voorzitter is van gymnastiekvereniging OKK in Werkendam.

Niets vermoedend gaat Nel de Bruin, voorzitster van gymnastiekvereniging OKK in Werkendam, op woensdagmiddag naar sporthal De Crosser in haar woonplaats. Ze is op weg naar een 'vergadering' met Hylke Wijnja over het nieuwe seizoen.

Eenmaal in De Crosser aangekomen, wordt ze ontvangen door een zaal vol (jeugd-)leden, leiding, bestuursleden, haar man Arie en haar dochter en kleinzoon. Secretaresse Caroline Verhoeven spreekt haar toe met lovende woorden van waardering. Lara Paans en Marlyn Vos dragen een mooi gedicht voor en overhandigen Nel daarna een mooi cadeau en een oorkonde namens alle leden.

Nel de Bruin is vanaf 1 april 1992 voorzitster van de gymnastiekvereniging. Zij doet dit al die jaren met heel veel liefde en overtuiging en verdient het dan ook om eens goed in het zonnetje te worden gezet, zo laat OKK weten. Dat was volgens haar dan ook zeker gelukt, zei ze emotioneel. Na een mooie yell van alle kids en een confettiknal kan de vereniging terugkijken op een mooie middag met Nel de Bruin.

Gymnastiekvereniging OKK is de oudste sportvereniging van Werkendam en heette destijds Kracht en Vlugheid. In oktober 1923 is OKK Werkendam opgericht.

In de Tweede Wereldoorlog is de vereniging opgeheven, maar in 1949 werd OKK Werkendam voor de tweede keer opgericht.

http://okkwerkendam.mysites.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De politie heeft de twee personen van de snelweg gehaald.
Personen lopen op A27 op zoek naar telefoon: 'Hoeven niet uit te leggen hoe dom en gevaarlijk dit is' 112 14 uur geleden
Afbeelding
Wim Barth uit Sleeuwijk maakt foto van de maand bij Fotoclub ImageTotaal Nieuws 7 mei, 15:47
• Deelnemers strijden op het water om de overwinning.
Derde editie van Altena Regatta op de planning: dag vol plezier op- en langs het water Nieuws 7 mei, 13:13

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden