Bedrijvig interviewt Joan Wassink, directievoorzitter Rabobank Altena, over bankieren anno 2016.
Bedrijvig interviewt Joan Wassink, directievoorzitter Rabobank Altena, over bankieren anno 2016.

Bedrijvig Magazine duikt in de financiën

Algemeen 281 keer gelezen

REGIO • De komende uitgave van Bedrijvig Heusden en Altena staat in het teken van financiën. Het wordt wederom een magazine boordevol verhalen over de mooiste ondernemingen uit de regio.

De redactie schuift aan bij Joan Wassink, de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Altena. Hij zoomt in op bankieren anno 2016. Waarom is het verkrijgen van een lening sinds de crisis moeilijker? Hoe helpt de bank ondernemers op weg? Wassink doet zijn plannen voor de bank uit de doeken en vertelt hoe de Rabobank met de voeten middenin het Land van Heusden en Altena staat. Zo praat de bank mee over de gemeentelijke herindeling, wordt de vitaliteit van de regio onderzocht en is de bank sponsor van vele evenementen en verenigingen.

Crowdfunding
Verder duikt Bedrijvig in de opmars van crowdfunding en zoekt de redactie uit hoe je als ondernemer doelgericht kunt sponsoren. In diverse ondernemersadviezen krijgen ondernemers van ondernemers tips en informatie over de meest recente ontwikkelingen in het bedrijfsleven. Natuurlijk brengt Bedrijvig ook de vertrouwde rubrieken met kort nieuws, columns en interessante bedrijfsportretten.

Opvallend
Meedoen met Bedrijvig kan op talloze manieren. Bijvoorbeeld met een advertorial, een advertentie of een opvallende plek op de aanraders-pagina's. Een advertentie reserveren kan nog tot 26 augustus via Peter Vos (p.vos@hetkontakt.nl). Het magazine verschijnt op 23 september.

Over Bedrijvig
Bedrijvig Heusden en Altena is een uitgave van Het Kontakt edities. Het magazine wordt in 2016 ieder kwartaal gratis bij alle bij de Kamer van Koophandel ingeschreven bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en ondernemersverenigingen bezorgd. Het magazine verschijnt in Almkerk, Andel, Babyloniënbroek, Doeveren, Drongelen, Dussen, Eethen, Genderen, Giessen, Hank, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Nieuwendijk, Meeuwen, Oudendijk, Oud-Heusden, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Uppel, Veen, Waardhuizen, Werkendam, Wijk en Aalburg en Woudrichem. Meer informatie: www.bedrijvigmedia.com.

Marijke Verhoef

Bladmanager/redacteur special products

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden