Afbeelding
Foto: Jan Noorlandt

Estafetteloop vanuit Brussel levert Team Altena 5000 euro op

Algemeen 375 keer gelezen

ALTENA • Team Altena heeft zaterdag met een estafetteloop van de Haïtiaanse ambassade in Brussel naar de kringloopwinkel van Woord en Daad in Gorinchem 5000 euro opgehaald voor het goede doel.

Team Altena gaat in september weer meedoen met de Woord en Daad-actie tegen kindslavernij in Haïti door de Mont Ventoux gesponsord te beklimmen. Wandelend, hardlopend of met de fiets.

Om daarvoor sponsorgelden te verwerven hadden vijf hardlopers het idee bedacht om van de Haïtiaanse ambassade in Brussel - Nederland heeft geen ambassade - een hardloopestafette te houden naar de kringloopwinkel van Woord en Daad in Gorinchem. 

Finish
Leendert van der Lugt uit Capelle aan den IJssel, Lean de Ruiter uit Dordrecht, Bert den Hartog uit Rijswijk en Adri en Arik Burghout uit Meeuwen finishten zaterdagmiddag na 156 kilometer lopen in Gorinchem.

Ze waren 's nachts om 03:00 uur bij de ambassade vertrokken. 

"We hebben t-shirts laten maken met onze sponsors daarop", vertelt Adri. "Die hebben ons 5000 euro opgeleverd, dat geheel ten goede komt aan het goede doel. Onze hoofdsponsor, Van Harberden Accountants en Adviserus, heeft bovendien de kosten van de shirts voor zijn rekening genomen."

http://www.sportforothers.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Twintig weken wandelen in eigen buurt onder professionele begeleiding: het kan in Altena Nieuws 19 apr, 11:52
• Pontje Steur.
24e vaarseizoen van Pontje Steur gaat van start op Koningsdag Nieuws 19 apr, 11:49
Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 19 apr, 11:43

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden