Afbeelding

'Mooiste supermarkt van Altena' feestelijk geopend

Algemeen 3.397 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Met een druk op de rode openingsknop door Carol en Mariëlle Duijzer samen met hun kinderen en geholpen door Colette Cloosterman-van Eerd, topvrouw van supermarktketen Jumbo, is woensdagochtend de nieuwe Jumbo in Wijk en Aalburg feestelijk geopend.

In twee en een halve week tijd is de oude EmTé-winkel omgetoverd in een supermooie nieuwe Jumbo. Qua oppervlakte is de nieuwe winkel even zo groot als de oude, maar door de meer praktische opstelling en nieuwe formule lijkt de nieuwe winkel groter. "Wel twee keer zo groot, lijkt het", zoals één van de eerste klanten woensdag opmerkte.

Hele eer
Colette Cloosterman-van Eerd sprak over een 'bouwtechnische trots' en betrok in haar speech ook nog vader Gerrit Duijzer. "U bent de aanstichter van dit familiebedrijf. Het moet een hele eer zijn voor jullie gezin."

Eigenaar Carol Duijzer, die tot voor kort dertien jaar lang een supermarkt in het Zuid-Hollandse Ooltgensplaat runde, vertelde 'supertrots' te zijn dat hij nu 'de mooiste supermarkt van Altena' heeft en dankte ook het personeel. "Jullie zijn onlangs in een TGV gestapt, jullie hebben inmiddels veel opleidingen doorstaan. Jullie zijn een superteam."

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden