• De ruimte na de restauratie door Plameco plafonds.
• De ruimte na de restauratie door Plameco plafonds.
advertorial

Eenvoudig repareren met Plameco plafonds

Algemeen 345 keer gelezen

Met plafonds van Plameco kunnen ruimtes compleet gerenoveerd worden. Meestal binnen één dag, zonder veel lawaai, vuil of stof. Ook de meubels kunnen voor het grootste deel gewoon blijven staan.

De plafonds kunnen direct onder het bestaande plafond gemonteerd worden, of dit nu een schrootjes- of gipsplafond, of betonplaten betreft. Een Plameco spanplafond is overal eenvoudig te monteren en bespaart vaak ook het uitbreken van het oude plafond.

Neemt u gerust eens contact op met uw Plameco-dealer. Hij heeft ook voor uw plafond de perfecte oplossing en de op maat gemaakte offerte is geheel vrijblijvend en kosteloos.

De plafonds zijn in talloze kleuren verkrijgbaar, in zowel matte als hoogglans uitvoeringen. In combinatie met verschillende sierlijsten en complete verlichting is er zo de keuze uit meer dan honderd varianten. Of het nu een klassiek wit mat plafond betreft met eenvoudige sierlijsten, of hoogglans zwart met aluminium sierlijsten en bijpassende inbouwspots, een Plameco plafond is een opwaardering voor elke ruimte.

Nooit meer witten
Na de inbouw van een Plameco spanplafond behoort het vervelende witten van plafonds tot het verleden, net als het afdekken van de wanden en meubels. De plafonds zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en zelfs afwasbaar. Omdat ze vochtbestendig en schimmelwerend zijn, zijn ze voor alle soorten ruimten geschikt, dus ook voor badkamers en keukens. Zelfs in luifels!

Indien gewenst is het mogelijk om voor de montage een lichtplan op te laten stellen, om zo de optimale verlichting van een ruimte te bewerkstellen. Er is keuze uit talloze soorten inbouwspots, maar uiteraard kunnen de oorspronkelijke hanglampen of plafonnières ook weer gemonteerd worden. De plafonds worden gemonteerd door ervaren vakmensen, zodat ook bij hoge inbouwkasten, gordijnrails of rolluiken een perfecte oplossing geboden wordt.

Wilt u meer weten?
Voor meer informatie over deze fraaie plafonds kunt u zich wenden tot Plameco plafonds Giessen aan de Distributiestraat in Giessen, via 0416-694870, info@plamecoplafonds.nl of www.plameco.nl.
 

• De ruimte voor de restauratie door Plameco Plafonds.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Archieffoto van Marianne Vos.
Marianne Vos boekt met winst in Dwars door Vlaanderen 250ste profzege op de weg Sport 23 uur geleden
• Het Waterpoort Festival duurt een dag langer dan vorig jaar.
Waterpoort Festival 2024: dansen, zingen en een 'trip down memory lane' Nieuws 27 mrt, 17:54
• De A27 richting Utrecht is dit weekend dicht door onderhoudswerkzaamheden.
Capelse veer vaart langer door tijdens afsluiting van A27 in paasweekend Nieuws 27 mrt, 17:18

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden