null
null

Compleet van Slag start in Almkerk

Algemeen 365 keer gelezen

ALMKERK • Jeugdslagwerkgroep Compleet van Slag gaat binnenkort van start in Almkerk.

Jonge slagwerkers die het leuk lijkt om samen met andere slagwerkers pophits, filmmuziek, of spectaculaire trommelcomposities in te studeren en ten gehore te brengen, kunnen terecht bij de jeugdslagwerkgroep. Deelnemers zullen ontdekken dat 'slagwerk' veel omvangrijker is dan het enkel 'slaan' van het ritme van de muziek.

Bij Compleet van Slag zal gebruik gemaakt worden van veel verschillende slagwerkinstrumenten. Van xylofoon tot snaredrum, er komt geen strijkstok of mondstuk aan te pas.

Hoewel Compleet van Slag is opgericht door muziekvereniging Nooit Gedacht, hoeven slagwerkers geen lid te zijn van deze muziekvereniging. Ook jongeren die nog niet zo lang slagwerker zijn, kunnen al meedoen. De instap is laagdrempelig, na een paar lessen wordt bepaald of muzikanten al mee kunnen doen. Uiteraard zullen er na een tijdje ook optredens worden verzorgd.

Repetities zijn om de twee weken op vrijdag in het gebouw van Nooit Gedacht aan het Verlaat 3 in Almkerk, van 16.30 tot 17.30 uur. De eerste vijf repetities zijn kosteloos, daarna bedragen de kosten 5 euro per maand voor niet NG-leden. De eerste (inloop)repetitie is gepland op 22 september om 16.30 uur. Meer informatie of aanmelden: compleetvanslag@gmail.com of Anjo Verheij 0183-401971.

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden