Afbeelding
Foto: ingimage

Barcompetitie in 't Buitenhoff in Andel

Algemeen 291 keer gelezen

ANDEL • In oktober en november houdt 't Buitenhoff Partycentrum & Catering speciaal voor teams van een vereniging of goed doel, de Barcompetitie 2017.

Tijdens één van de vier avonden verdienen deelnemers vijftien procent van de baromzet en het winnende team maakt ook nog eens kans op 250 euro.

Thema
Het team dat meedoet bedenkt zelf een thema, kleedt de zaal aan, zorgt voor muziek, promoot de avond en nodigt zelf zoveel mogelijk publiek uit om er een topavond van te maken. Uiteraard werkt het team zelf achter de bar. Vijftien procent van de baromzet van de feestavond is voor de vereniging of het goede doel.

Elk ingeschreven team ontvangt 50 euro om reclame, aankleding of promotiemateriaal aan te schaffen. De teams worden op de avond niet alleen beoordeeld op omzet, maar ook op sfeer, originaliteit, gastvrijheid, veiligheid en toegangsbeleid. Iedereen uit Altena die een goed doel of vereniging een warm hart toe draagt, kan meedoen aan de competitie. Denk hierbij aan verenigingen of stichtingen, maar ook aan teams die in 2018 weer meedoen aan bijvoorbeeld de Alpe d'Huzes of Roparun.

Een team bestaat uit minimaal vijf personen: twee barkeepers, twee glazenophalers, één portier en er is één teamcaptain. Uiteraard is het team bereid om alles uit de kast te halen om er een topavond van te maken.

Kroegavond
De avonden vinden plaats op zaterdag 7 en 21 oktober en 4 en 18 november, steeds tussen 20.00 en 2.00 uur. Zijn er zes aanmeldingen, dan worden er nog twee extra datums gekozen. Het team dat zich als eerste aanmeldt, heeft de eerste keus in de datum. Tijdens een gezellige kroegavond op zaterdag 9 december wordt in het Grand Café de winnaar van de barcompetitie 2017 bekend gemaakt. Het bedrag dat er verdiend is voor de vereniging of goed doel, wordt op deze avond aan de teamcaptain overhandigd.

Wie deze uitdaging met een team wel aan wil gaan en kans wil maken op 250 euro of een mooi bedrag uit de baromzet, kan zich tot 1 september aanmelden bij Leona en Edwin Verbeek via info@buitenhoffandel.nl of 06-48566395.

http://www.buitenhoffandel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden