De Aelse Dag trekt ieder jaar veel bezoekers.
De Aelse Dag trekt ieder jaar veel bezoekers. archieffoto: Teus Admiraal

Nieuwe onderdelen op Aelse Dag

Algemeen 204 keer gelezen

ANDEL • Andel staat aanstaande zaterdag 3 juni weer helemaal in het teken van de Aelse Dag, georganiseerd door Andels Fanfare Corps.

De dag, die om 10.00 uur begint, heeft zoals ieder jaar een gevarieerd programma met dit jaar enkele nieuwe onderdelen. Nieuw dit jaar op de Aelse Dag is de rommelmarkt op het Jos d'n Bakkerplein.

Naast de jaarlijkse rommelkraam van Andels Fanfare Corps in de Burg. v.d. Schansstraat en de kinderrommelmarkt 's ochtends, waar kinderen uit Andel hun overtollige speelgoed en knuffels kunnen verkopen, is er dit jaar ook de gehele dag rommelmarkt op het Jos d'n Bakkerplein. De voor de één overbodige spullen kunnen voor een ander waardevol zijn. Het is daarom zeker de moeite waard, om eens gezellig rond te gaan snuffelen tussen goede gebruikte spullen, die worden aangeboden door de gereformeerde kerk.

Jeu de boules
De Aelse Jeu de Boules Kampioenschappen zijn ook nieuw op de Aelse Dag. De dorpsraad heeft onlangs een jeu de boulesbaan aan laten leggen. Deze baan ligt op het evenemententerrein bij de Romboutstoren en hier vinden tijdens de Aelse Dag de eerste Aelse Jeu de Boules Kampioenschappen voor recreanten plaats. Onder toeziend oog van een afgevaardigde van Jeu de Boules Altena uit Sleeuwijk, gaan enkele bestuursleden van de Dorpsraad Andel en leden Andels Fanfare Corps de strijd aan met elkaar en met bezoekers van de Aelse Dag.

Meespelen? Opgeven kan vóór 3 juni via pr@andelsfanfarecorps.nl met vermelding van 'Jeu de Boules'. Jeu de boulesballen zijn aanwezig.

http://www.aelsedag.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden