Afbeelding

Tweetal genomineerd voor Koning Willem I Awards

Algemeen 245 keer gelezen

REGIO • Wilmer van Houweling uit Genderen en Samantha Sanders uit Heusden zijn genomineerd voor Koning Willem I Awards.

Het Koning Willem I College in 's-Hertogenbosch reikt ook dit jaar weer vier Koning Willem I College Awards uit aan de studenten die er het meest uitspringen: één voor Vakmanschap, één voor Innovatie, één voor bijdrage aan de Community en één voor een Bijzonder verhaal. 

Samantha
Samantha Sanders (30) uit Heusden doet de opleiding Maatschappelijke zorg/Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en loopt stage bij de Robert Coppes Stichting in Vught. 

Het Koning Willem I College schrijft over haar: "Het zorgen voor mensen met een geestelijke beperking is de passie van Samantha. Vol overgave geeft ze echte aandacht aan haar cliënten. Ze is nieuwsgierig, een echte doorzetter en leidt graag nieuwe projecten. Zo zette ze samen met Cello het project Wijkwijs op, waarbij ze andere studenten begeleidde. Ze neemt haar verantwoordelijkheid op alle gebieden en blijft daarbij stralen. En dat allemaal terwijl ze toch een alleenstaande moeder is van een dochter van zes jaar. Toekomstplannen: solliciteren en bij een stichting nieuwe dingen blijven leren en overbrengen aan haar cliënten."

Wilmer
Wilmer van Houweling (20) uit Genderen volgt in Den Bosch de opleiding Vestigingsmanager groothandel en loopt daarvoor stage bij Staples in 's-Hertogenbosch. 

"Wilmers grote passie is handel", schrijft de school. "Hij zocht op zijn veertiende al uit welke producten goed in de markt lagen en verkocht ze met winst. Tijdens zijn stage begeleidde hij stagiaires, loste hij problemen op, bracht hij structuur aan en bewaarde het overzicht. Leidinggevende capaciteiten heeft hij zeker! Ook is hij positief, vrolijk en geïnteresseerd. Zijn stage wilde hem dan ook graag houden. Vanuit de jongerenvereniging, waar hij bestuurslid was, werkte hij vorig jaar een aantal weken als vrijwilliger in Rwanda met weeskinderen en vrouwen met HIV. En deelde hij voedselpakketten uit. Toekomstplannen: blijven werken bij zijn stagebedrijf Staples en deeltijd hbo Bedrijfskunde MER."

Op woensdagavond 31 mei worden alle zestien genomineerden in het zonnetje gezet en wordt bekendgemaakt wie de awards gewonnen hebben. Ook wordt één winnaar de Student van het Jaar 2017.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Waterschap Rivierenland oefent het sluiten van de coupure in de fietstunnel door de Werkense Dijk bij de kinderboerderij in Werkendam.
Fietstunnel door Werkense Dijk in Werkendam sluit volgende week tijdelijk Nieuws 15 uur geleden
• Gerrit de Heer (77) opent de nieuwe padelbanen.
Erelid Gerrit de Heer (77) opent nieuwe padelbanen in Werkendam: al twintig nieuwe leden Nieuws 23 apr, 17:32
• Dick Ippel, Hélène Hendriks en Jan de Joode.
Alle items overboden én klappers bij veiling voor Hospice Altena: 'We zijn enorm tevreden' Nieuws 23 apr, 16:01

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden