Afbeelding
Foto: HH Productions Andel

Hart van Aalburg druk met 'eerste' jaarmarkt

Algemeen 394 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Hart van Aalburg is volop bezig met de voorbereidingen van de jaarmarkt in Wijk en Aalburg, die voor het eerst door de winkeliersvereniging wordt georganiseerd.

Tot vorig jaar was het de dorpsvereniging die de touwtjes in handen had bij de jaarmarkt, nu ondersteunt de dorpsvereniging Hart van Aalburg.

Zaterdag 17 juni is het weer zover, dan wordt de 34e jaarmarkt in Wijk en Aalburg gehouden. De aanvang van de jaarmarkt is om 10.00 uur en de sluiting is om 18.00 uur. De jaarmarkt zal na lange tijd weer plaatsvinden in en om het winkelcentrum. 

De jaarmarkt omvat de gebruikelijke waren- en rommelmarkt, met dit jaar als aanvulling een sport-/beweegmarkt, die op het marktplein zal plaatsvinden. Diverse sportverenigingen promoten zich daar.

Horecaplein
Gedeeltelijk zal het marktplein omgetoverd worden tot horecaplein met een bar, zitjes en statafels. Een groot podium is beschikbaar voor presentaties, optredens en modeshows. De muziek en presentatie wordt verzorgd door Corné Music. 

De opening zal worden gedaan door een bekend persoon. Verder zullen er optredens zijn van het Kidsgear Children's Choir, Da Capo, Oefening & Uitspanning en zanger Diego Holzken. De modeshow wordt verzorgd door Heroes, Pim Pam Poentje, Kroon Optiek, Riez, Anita's Fashion en Jakko Sport. Gedurende de gehele dag maakt Radio OKE FM Live radio vanaf het horecaplein.

Het organiserende Hart van Aalburg heeft weer een groot aantal aanmeldingen voor de warenmarkt en rommelmarkt ontvangen. Ook veel plaatselijke verenigingen, die met tal van afwisselende activiteiten aanwezig zijn, zullen zich presenteren.

Bedrijven, verenigingen en instellingen die zich ook willen presenteren aan een groot publiek kunnen contact opnemen via onderstaande website. Ook deelnemers aan de jaarmarkt kunnen zich daar nog aanmelden.

http://hartvanaalburg.nl/jaarmarkt/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden