Het team van Reddy Keukens in Veen: Annette van Tilborg, Stefano Antoni en Dennis en Brenda van Roosmalen.
Het team van Reddy Keukens in Veen: Annette van Tilborg, Stefano Antoni en Dennis en Brenda van Roosmalen. Foto: Teus Admiraal

Reddy Keukens Veen opent officieel

Algemeen 1.183 keer gelezen

VEEN • Na enkele maanden van voorbereiding is het dit weekend zover: Reddy Keukens opent aan de Bagijnhof in Veen de tiende Nederlandse showroom van de Duitse keukenfabrikant.

De laatste paar weken is er sprake van gezonde spanning bij Dennis van Roosmalen. De eigenaar van Electro World Veen staat te popelen om zijn nieuwste 'project' aan het publiek te tonen. Aan de Bagijnhof, naast de elektronicawinkel, opent hij dit weekend officieel een vestiging van Reddy Keukens.

Leuke reacties
"Het is toch iets aparts, keukens verkopen", vertelt Van Roosmalen. "We hebben al veel leuke reacties gekregen. Mensen die via Facebook laten weten dat ze zeker komen kijken voor een nieuwe keuken. Of iemand die van de week al langs kwam om te kijken hoe het ervoor staat. Die nieuwsgierigheid en het enthousiasme, dat is toch het mooie van dit gebied."

Vanaf vrijdag kunnen mensen inspiratie opdoen temidden van meer dan 25 keukens, opgesteld in verschillende stijlen als landelijk, greeploos (modern), design en functioneel. Het concept van Reddy legt de nadruk op sfeer en beleving, legt Van Roosmalen uit. "De routing langs de keukens is precies goed en de showroom heeft een knus huiskamergevoel. Het plaatje past perfect."

Wie straks een keuken koopt bij Reddy Keukens in Veen kan niet alleen rekenen op de gastvrijheid van Dennis en zijn vrouw Brenda, maar ook op de deskundigheid van medewerkers Stefano Antoni en Annette van Tilborg.

"Mensen kunnen bij hun aankoop live meekijken op een tv-scherm hoe hun keuken eruit komt te zien. Vervolgens komt ons eigen team de keuken plaatsen en ook hebben we een eigen monteur in het geval van storingen. Korte lijnen, dus. Vergelijkbaar met hoe we bij Electro World werken."

Demonstraties
Aanstaande vrijdag 24 en zaterdag 25 maart zijn de eerste bezoekers welkom bij Reddy Keukens. De hele dag zijn er doorlopend demonstraties en natuurlijk worden de bezoekers ook getrakteerd op een hapje en een drankje. Ook maken zij kans op een dinerbon voor vier personen bij 't Zusje door een knipbon uit de advertentie in Het Kontakt in te leveren.

Speciale kortingsacties heeft Van Roosmalen bewust niet. "Wij houden er niet van om onze klanten in de maling te nemen. Daarom vertellen wij je meteen wat jouw keuken écht kost. Dit betekent dat wij de keuken niet eerst duurder maken om dit later weer als korting te kunnen weggeven. Dit kan omdat wij deel uitmaken van de grootste keukenformule van Europa, die scherp en efficiënt inkoopt. Dat betekent altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. "

http://www.reddykeukens.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden