Afbeelding

Theatergroep YrroS! speelt 'Ex' in Andel

Algemeen 130 keer gelezen

ANDEL • In mei brengt Theatergroep YrroS! haar nieuwe jaarproductie op locatie.

Dit keer een wrange komedie, genaamd 'Ex'. Ex is ontwikkeld en gespeeld door Theatergroep Carver en heeft de volgende beschrijving: Bob komt zijn nieuwe vriendin Sonja voorstellen aan zijn oude vriend Ted, en diens vrouw Vera. Wat staat er nog aan ruïnes van oude relaties? Wat proberen we weg te stoppen, en wat schiet er ongewild toch weer naar het oppervlak? Hoe erg doen we ons best om onze relaties te laten lijken op wat we ooit droomden? In welke bochten kronkelen we dan? En hoe grappig is dat? Hoe wrang het rollenspel?

Absurd
"Het stuk is grappig, absurd, en bezorgt je pijnlijke plaatsvervangende gêne. Heerlijk, toch?", aldus Yrros! zelf in een persbericht. Met Altena als thuisbasis kiest YrroS! voor deze productie voor Andel als speellocatie, omdat daar op een onverwachte manier gebruik kan worden gemaakt van de ruime locatie, waar de kijker zowel een binnen als buiten in kan zien. De toeschouwers zitten wél binnen.

Lida Hagenaars, Rob Scheerman, Eric Schopman en Jacky van der Vleuten zullen het stuk op de planken gaan zetten. De regie is in handen van Geert Niland.

Theatergroep Yrros! speelt 'Ex' op 12, 13, 14, 19, 20, 21 mei, dus op vrijdag- en zaterdagavonden en zondagmiddagen. Kaarten reserveren kan via onderstaande website. Daar kunnen belangstellenden zich ook aanmelden voor de 'vriendenbrief.' YrroS!-vrienden worden steeds als eerste op de hoogte gesteld van nieuwe voorstellingen en initiatieven.

http://www.yrrostheater.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De spelers van Achilles Veen en Goes schermen Nikki Baggerman af voor het publiek.
Bekerfinale Goes-Achilles Veen gestaakt na reanimatie Veen-aanvoerder Nikki Baggerman (met wie het naar omstandigheden goed gaat) update 9 mei, 18:46
• Bart Millenaar is klaar voor zijn tocht door Nederland.
Boerenzoon uit Dussen wil in Brussel het verschil maken Nieuws 9 mei, 13:12
• De Vakantie Bijbel Week in Dussen was weer een succes.
Vossenjacht, knutselen & spelen: de Vakantie Bijbel Week 'Wegwijs' in Dussen zit erop Nieuws 9 mei, 10:01

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden