Afbeelding

Badminton-meiden winnen duel voor Cross Smash

Sport 70 keer gelezen

WERKENDAM • Omdat de meiden al hun duels wonnen, wist het eerste regioteam van BC Cross Smash uit Werkendam (onder 15 jaar) de uitwedstrijd tegen SV Vridos uit Giessenburg te winnen.

Daniel Schermers verloor in drie sets. Joris kon geen potten breken in zijn enkel, maar wist aan de zijde van Gernine het gemengd dubbel te winnen. Het team won uiteindelijk met 3-5 omdat alle meisjeswedstrijden werden gewonnen door Marlies de Jong en Gernine Koek.

Het eerste opstapteam (eveneens onder 15 jaar) verloor thuis met 3-5. Daar was een hoofdrol weggelegd voor Kim Beumer, die haar beide partijen - zelfs haar enkel tegen de eerste heer van de tegenstander - won. Het derde punt werd knap binnengehaald door Matthias de Jong.

Het tweede opstapteam (onder 12 jaar) had thuis een zeer zware wedstrijd en verloor met 7-1. De tegenstander had duidelijk veel meer ervaring. Het ene punt werd knap binnengehaald door Boaz Visser en Dirk Alberts, waarna Boaz ook in zijn enkel zijn tegenstander tot een derde beslissende dwong, maar net verloor.

In de middag was het de beurt aan het derde opstapteam (eveneens onder 12 jaar), uit tegen Sliedrecht. Deze bleken echter een maatje te groot voor het jongste team van Cross Smash. Ondanks de 8-0 nederlaag werden in diverse sets vijftien punten of meer behaald.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Eropuit met Koningsdag? Dit is er allemaal te doen in de gemeente Altena Nieuws 8 uur geleden
• Afbeelding ter illustratie.
Op zoek naar woning in Altena met groen energielabel? Kans om te slagen is best groot Nieuws 11 uur geleden
• Archieffoto van wethouder Hans Tanis die de eerste paal slaat voor woningen in nieuwbouwwijk Bronkhorst.
69 extra woningen in Andel: bouw laatste fase nieuwbouwproject Bronkhorst in 2025 Nieuws 24 apr, 17:25

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden