Barbecue pakket van Schouten Europe. Foto: www.schouteneurope.com
Barbecue pakket van Schouten Europe. Foto: www.schouteneurope.com

Bedrijvig Magazine staat in het teken van food

Algemeen 345 keer gelezen

REGIO • Het is een vanzelfsprekendheid, het eten en drinken dat dagelijks op tafel staat. Maar waar komt het vandaan, wie verkopen het en op wat voor manieren gebeurt dat? De redactie van Bedrijvig Heusden & Altena gaat voor de eerstvolgende editie op zoek naar wat ondernemers in onze regio met food doen. De producenten, de verkopers, de cateraars, de streekproducten, ze komen in interviews, achtergrondartikelen en bedrijfsportretten aan bod.

Zo kijkt Bedrijvig binnen bij Schouten Europe, die de markt al jaren verovert met vleesvervangers. Ook duikt het business-to-business magazine van de regio de wereld van Kwetters Eieren. Dit succesvolle bedrijf viert dit jaar het 70-jarig jubileum. Daarnaast ontdekt Bedrijvig hoe je van een molen een succesvol en winstgevend bedrijf kunt maken. Natuurlijk ontbreken in Bedrijvig Heusden & Altena ook de vaste onderdelen zoals de columns en ondernemersadviezen niet. Daarnaast introduceert het magazine de nieuwe rubriek Het Ambacht.

Reserveer nu alvast een plek in het magazine, dat 31 maart gratis op de mat ploft bij ondernemers en bestuurders in Almkerk, Andel, Babyloniënbroek, Doeveren, Drongelen, Dussen, Eethen, Genderen, Giessen, Hank, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Nieuwendijk, Meeuwen, Oudendijk, Oud-Heusden, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Uppel, Veen, Waardhuizen, Werkendam, Wijk en Aalburg en Woudrichem. De verzendlijst bestaat uit alle bedrijven in deze plaatsen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Van zzp-ers tot ondernemingen met meer dan honderd man personeel. Het gaat om ruim 7.000 adressen.

Fenexpodium
Tegelijkertijd met Bedrijvig verschijnt net als vorig jaar weer de speciale uitgave voor de Fenexpo Businessdagen. Een ideaal podium voor de deelnemers aan deze business-to-businessbeurs in de Evenementenhal in Gorinchem om hun bedrijfsactiviteiten te presenteren en belangstellenden uit te nodigen om op de beurs face to face kennis te maken.

Beide magazines zijn een uitgave van Het Kontakt Media. Meer weten? Peter Vos (p.vos@hetkontakt.nl of 06-51490382) of kijk op www.bedrijvigmedia.com.

Marijke Verhoef

Bladmanager/redacteur special products

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden