Afbeelding

Griezelweekend in Drongelen

Algemeen 105 keer gelezen

DRONGELEN • Het griezelweekend in Drongelen staat voor de deur.

Waar voorgaande jaren de lampionnenoptocht en de griezeltocht op dezelfde avond werden georganiseerd, is dit jaar besloten om deze tochten te verdelen over twee avonden. Deze keuze is mede gemaakt vanwege het elk jaar toenemende aantal deelnemers. Het griezelweekend in Drongelen vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 november. Het thema van het griezelweekend is 'De Horrordokter'.

Lampionnenoptocht
Vrijdag 4 november wordt de lampionnenoptocht georganiseerd. Deze griezelige Lampionnenoptocht is bedoeld voor kinderen tot 10 jaar. En net als bij de griezeltocht is er aan de lampionnenoptocht een verhaal gekoppeld. Om een tip van de sluier op te lichten: er is ziekte in het dorp waarvan je licht gaat geven.

Om ervoor te zorgen dat de kinderen de ziekte niet krijgen, moeten ze verschillende opdrachten uitvoeren. Aanvang van de griezelige lampionnenoptocht is om 18.30 uur in Dorpshuis De Oude School. De kinderen moeten zelf een lampje meenemen. Opgeven voor de lampionnenoptocht kan bij Anja Nieuwkoop: 06-44974827 of heanty@live.nl Deelname aan de tocht kost 2 euro en kan op de avond zelf voldaan worden.

Jenny en dokter Robbert
De volgende avond, zaterdagavond 5 november, wordt de griezeltocht georganiseerd. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen deelnemen aan deze tocht. Voor de griezeltocht is er ook een verhaal geschreven. Het verhaal gaat over het 14-jarige meisje Jenny, die met gezondheidsklachten naar dokter Robbert wordt gebracht. Aanvang van de Griezeltocht is 18.30 uur en deze start is eveneens in het dorpshuis van Drongelen. Opgeven kan eveneens bij Anja Nieuwkoop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De politieagenten doen aangifte tegen de man uit Nieuwendijk.
40-jarige man uit Nieuwendijk mishandelt twee politieagenten, nadat hij een waarschuwing krijgt 112 22 uur geleden
Afbeelding
Eropuit met Koningsdag? Dit is er allemaal te doen in de gemeente Altena Nieuws gisteren
• Afbeelding ter illustratie.
Op zoek naar woning in Altena met groen energielabel? Kans om te slagen is best groot Nieuws 25 apr, 07:33

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden