Afbeelding

Rabobankkantoor Woudrichem is verkocht

Algemeen 291 keer gelezen

WOUDRICHEM • Het oude Rabobankkantoor in Woudrichem krijgt vanaf deze zomer een nieuwe bestemming. René Mooy, eigenaar van Almbouw, heeft het pand gekocht. Wat de nieuwe bestemming van het pand precies wordt, zal later bekend worden gemaakt.

Donderdag tekenden René Mooy en Johan Verweij en Marie-Anne Toenders, directieleden bij Rabobank Altena, de koopovereenkomst. 

"We zijn trots dat er voor het oude Rabobankkantoor een nieuwe eigenaar is. René Mooy heeft goede ideeën voor de nieuwe bestemming van dit pand. De exacte bestemming wordt, later bekend gemaakt. Wel is al duidelijk dat de vormgeving en karakteristiek van het pand blijven zoals het nu is. Ook wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande materialen of deze worden hergebruikt. Als Rabobank vinden wij het belangrijk om duurzaam om te gaan met bestaande middelen. Wij waarderen het dat Almbouw op deze wijze het pand een nieuwe bestemming geeft", aldus Marie-Anne Toenders. 

Geldautomaat
Aan de dienstverlening van de Rabobank verandert voorlopig niets. De geldautomaat in Woudrichem blijft. De komende maanden gaat de Rabobank wel op zoek naar een nieuwe geschikte en goed bereikbare locatie voor de geldautomaat.

Noodopvang
Sinds de verhuizing in 2012 naar het nieuwe Rabobankkantoor in Almkerk, staat het kantoor in Woudrichem te koop. De afgelopen periode deed het gebouw dienst als oefenruimte voor de brandweer en is er gedurende een korte periode noodopvang voor vluchtelingen geweest. 

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden