Afbeelding

Opnieuw autobrand in Hank

112 82 keer gelezen

HANK • De politie zoekt getuigen van een nieuwe autobrand, maandagavond in Hank. Daarnaast vraagt de politie de bewoners van het dorp om extra alert te zijn vanwege brandstichtingen.

Maandagavond werd opnieuw geprobeerd om een personenauto in brand te steken. Rond middernacht ontdekten surveillerende agenten de beginnende brand. Ze waren er op tijd bij en konden erger voorkomen. De zwarte Kia Sorento stond geparkeerd op de oprit van een woning in de Reigerstraat.

Met een brandblusser wisten de agenten het vuur te doven. De schade bleef redelijk beperkt. Er zijn sporen aangetroffen die duiden op brandstichting. Om die reden werd de auto veilig gesteld voor nader sporenonderzoek door forensisch rechercheurs.

Extra toezicht
Naar aanleiding van eerdere brandstichtingen in de wijk houdt de politie extra toezicht. De recherche is bezig met een onderzoek naar de recente branden. De politie vraagt inwoners van Hank om verdachte, afwijkende, ongebruikelijke en opvallende zaken direct te melden. Hoe klein ook, alle informatie is welkom.

Wie informatie heeft over deze brand, of over de eerdere branden, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan op verschillende manieren: via het algemene politienummer 0900-8844; via de tiplijn 0800-6070; anoniem via Meldlijn M 0800-7000 of het meldingsformulier of via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999. Natuurlijk kan ook de wijkagent aan worden gesproken.

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden