Afbeelding
Foto: aangeleverd

Brandwijk Bommelerwaard Runners klaar voor Roparun

Sport 247 keer gelezen

BOMMELERWAARD • De Brandwijk Bommelerwaard Runners (team 76) zijn er helemaal klaar voor: hun negentiende Roparun, de grootste estafatteloop ter wereld voor het goede doel, hulp aan mensen met kanker.

Het team gaat zaterdag 19 mei om 22.18 uur van start; de lopers hopen gemiddeld 13,6 km/uur te rennen. De afgelopen vijf edities eindigden ze telkens op de tweede plaats in het klassement.

Verzorgingspost
De route loopt dwars door de Betuwe en Alblasserwaard. Op het sportpark van voetbalvereniging Tricht is een verzorgingspost en ploegwisselplaats ingericht. Hier worden weer veel familie, vrienden en supporters verwacht op de ochtend van Tweede Pinksterdag rond 10:30 uur. Er is voor iedereen koffie en iets lekkers.

Doneren
Er kan nog steeds gedoneerd worden, bijvoorbeeld door 76 te sms-en naar nummer 4333 voor een eenmalige donatie van 3,00 euro.

Volg het team
De stand van zaken tijdens de Roparun is te volgen via Facebook, twitter en de website van team 76: www.bommelerwaard-runners.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden