• Volleyballen met een lekker muziekje op de achtergrond.
• Volleyballen met een lekker muziekje op de achtergrond. Archieffoto: Janneke Boogaard

Inschrijving Bommel Beach donderdag van start

Sport 459 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De inschrijving voor het beachvolleybaltoernooi op de Markt met Pinksteren start donderdag 22 maart.

Liefhebbers kunnen het beste snel reageren, want het toernooi is altijd snel volgeboekt. Net als vorig jaar is de hoofdsponsor Stipt Advocaten.

De senioren spelen op eerste én tweede pinksterdag. De Markt in Zaltbommel wordt daarvoor weer volgestort met een heleboel zand. Op beide dagen wordt recreatief gespeeld (4 tegen 4). De wedstrijden beginnen (Stipt) om 11:00 uur. Ook op de terrassen naast de velden is het ongetwijfeld weer goed toeven.

Clinic
Bommel Beach heeft voor de jeugd op tweede pinksterdag wederom een leerzame beachvolleyclinic met aansluitend een jeugdbeachvolleybaltoernooi in petto. Deze clinic wordt net als vorig jaar verzorgd door Debora Kadijk, internationaal top-(beach-)volleybalster van de Kadijk Beach University en haar geweldige team van profvolleybalsters. Meer informatie over de clinic, het jeugdtoernooi en de inschrijving is te vinden via de Facebookpagina van Bommel Beach.

Bommelbeach wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers van de volleybalvereniging Phoenix, samen met de gemeente Zaltbommel en veel regionale bedrijven. Naast Stipt Advocaten ondersteunen 't Stadscafé, Van der Vliet Aannemers en Afbouwbedrijf, Bouwbureau Kramer, Cafetaria Geen Punt, All Print, Sport 2000 Stehmann, BoVli en Autobedrijf de Bruyn het tweedaagse toernooi als veldsponsoren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden