• Het team van Fun2Run.
• Het team van Fun2Run. Foto: aangeleverd

Hardloopclinics weer van start

Sport 291 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De halfjaarlijkse hardloopclinics in Zaltbommel gaan weer van start. Er zijn diverse loopgroepen, zodat er voor iedereen wel een passende optie is.

De trainers van de Zaltbomeml DutchRunners geven diverse trainingen en zijn allemaal KNAU (Atletiekunie) gecertificeerd. De startende hardloper kan het beste terecht bij CHiLLrunning. Vanaf 30 augustus tot en met februari 2018, elke donderdagavond van 19:30 tot 20:45 uur. Doel is blessurevrij, ontspannen en met plezier hardlopen. Er wordt specifieke aandacht besteed aan de ademhaling (middels de Buteyko-methode) en looptechniek en -houding. Natuurlijk verbetert ook de algehele conditie.

Meer info op www.chillrunning.nl en aanmelden via mail@chillrunning.nl.

Fun2Run
Voor de gevorderde loper die makkelijk vijf kilometer of twintig minuten aan één stuk kan hardlopen is Fun2Run een mooie optie. Vanaf 30 augustus tot en met februari 2018, elke woensdagochtend van 9:00-10:15 uur of op donderdagavond van 20:00-21:15 uur. Bij Fun2Run wordt meer aandacht gegeven aan looptechniek en prestatieverbetering. Blessurepreventie staat ook hoog op het aandachtspuntenlijstje. Op een ontspannen en gezellige manier deze mooie sport met elkaar beoefenen, voorbereiden voor lokale kleine of grotere wedstrijden (van 5km tot marathons), individuele trainingsschema's of voedingsschema's opstellen behoort tot de mogelijkheden.

Meer info op zaltbommeldutchrunners.nl/zdr-fun2run/ en aanmelden via contact@zaltbommeldutchrunners.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden