• Vorig jaar vierde de Ker-rolls hun jubileum.
• Vorig jaar vierde de Ker-rolls hun jubileum. Foto: Archieffoto: Lya Cattel

Nieuwe kerstshow van de Ker-rolls: 'Universum'

Algemeen 616 keer gelezen

KERKDRIEL • Rolschaatsvereniging Ker-rolls uit Kerkdriel geeft op vrijdag 21 december, zaterdag 22 december en zondag 23 december voor de 41ste keer een wervelende kerstshow.

Met de show 'Universum' waant het publiek zich in een wereld vol glitter en glamour, vol show, kleur en muziek. Bijzonder is dat er geschaatst wordt op het WK-nummer 'Así es la Vida'. Een prachtig nummer met bijpassende dans. Tijdens de show komen bekende en minder bekende nummers voorbij, die verwijzen naar het thema 'Universum'.

Hoogtepunt

Velen zien de jaarlijkse kerstshow als de start van de feestdagen. Ook voor de deelnemers is het een hoogtepunt. Alle leden van de Ker-rolls doen mee en ze trainen het hele jaar door voor de show. De show wordt door vrijwilligers bedacht en uitgevoerd. Ook het decor en de kostuums worden door een vaste groep vrijwilligers gemaakt.

Holiday on Ice op wielen

'Universum' is een show vol kleur, muziek, show, mooie kostuums en heel veel kerstsfeer. Te vergelijken met Holliday on Ice, maar dan op rolschaatsen. De show wordt opgevoerd in De Kreek in Kerkdriel. De voorstellingen op vrijdag en zaterdag beginnen om 19:00 uur, de voorstelling op zondag om 14:00 uur.

Kaartverkoop

Toegangskaartjes zijn via de website of per e-mail te bestellen: kerstshow@kerrolls.nl De entree is 15 euro voor volwassenen en 12,50 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Telefonisch bestellen kan ook van 10 t/m 13 december en van 17 t/m 20 december tussen 19:00 en 21:00 uur: 0418-634234.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden