• Doorsnede van een stukje hout waarbij meerdere kleuringen gebruikt zijn.
• Doorsnede van een stukje hout waarbij meerdere kleuringen gebruikt zijn. Foto: Frans Kop

Natuurwacht zoomt in op microkosmos

Algemeen 74 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Natuurwacht Zaltbommel organiseert woensdag 7 november een inloopavond over microscopie. de natuurwacht is van plan een microscopie-werkgroep op te richten.

De inloopavond is van 19:00-20:15 in het Cambium College (Courtine 2) in Zaltbommel. Frans Kop zal die avond vragen beantwoorden over het gebruik van microscopen en microfotografie. Uiteraard kunnen bezoekers tijdens de avond zelf ook door de microscoop kijken naar een aantal mooie preparaten.

Microkosmos
Ben je geïnteresseerd in microscopie of microfotografie? Kom eens kijken. De Natuurwacht wil graag de microkosmos meer onder de aandacht brengen want ook de microscopische natuur is fantastisch om te zien. 

Werkgroep
Wil je zelf aan de slag met de microscoop maar weet je nog niet goed waar te beginnen? Heb je een microscoop en wil je graag met andere mensen informatie en technieken uitwisselen? Houd je van fotografie en wil je de natuur eens van echt dichtbij in beeld brengen? Bij voldoende interesse wordt er een microscopie-werkgroep opgericht binnen de Natuurwacht.

Aanmelden voor de werkgroep kan die avond ter plekke maar ook via info@natuurwachtbommelerwaard.nl. Gewoon even komen kijken kan ook. 

www.natuurwachtbommelerwaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden