• Wethouder Kees Zondag (l) sloeg het eerste vat aan en proostte samen met Adrie van der Meijden, eigenaar van de Stadsbrouwerij.
• Wethouder Kees Zondag (l) sloeg het eerste vat aan en proostte samen met Adrie van der Meijden, eigenaar van de Stadsbrouwerij. Foto: Lya Cattel

Bokbierseizoen in Zaltbommel is begonnen

Algemeen 509 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Met het aanslaan van het eerste bokbierfust 'Kroniek Bok' uit de Zaltbommelse Stadsbrouwerij is het bokbierseizoen in Zaltbommel gestart.

Wethouder Kees Zondag sloeg het eerste vat zaterdagmiddag aan onder toeziend oog van bierbrouwer Adrie van der Meijden van Orion.

In het proeflokaal kunnen liefhebbers kiezen uit dertig verschillende bokbieren, wisselend op zes tapkranen. De Oktober Bokbiermaand duurt tot en met 31 oktober.

De opening van het Bokbierseizoen gaat gepaard met de start van de Bokbierroute. Hier kunnen 'Bokkies' op verschillende locaties twintig verschillende bieren proeven. Per 'bok' wordt een hapje aangeboden.

De Bokbierroute gaat zondag 7 oktober van start. Vanaf 16:00 uur is er dan ook live-muziek in Orion: rock 'n roll met The Blue Moon Trio.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden