• De patrouille was een week eerder derde geworden bij regionale wedstrijden.
• De patrouille was een week eerder derde geworden bij regionale wedstrijden. Foto: aangeleverd

Pech voor Nando Hulsebos bij scoutingwedstrijd

Algemeen 674 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De scouts van Sint Martinus uit Zaltbommel zijn op plaats 84 van de 117 deelnemende patrouilles geëindigd tijdens de landelijke scoutingwedstrijden (LSW). Teamlid Nando Hulsebos scheurde zijn enkelbanden. 

Op de eerste dag had het Superieure Evolutie Team al te kampen met een uitvaller: Nando Hulsebos kwam ongelukkig terecht en verstuikte daarbij zwaar zijn enkel. Hij moest naar de eerste hulp in het ziekenhuis, waar geconstateerd werd dat zijn enkelbanden waren doorgescheurd. 

Toch genoten
Een hele teleurstelling voor hem en het team. Maar ze hebben gestreden voor wat ze waard waren en hebben ondanks het ongeluk toch nog kunnen genieten van deze happening. Het was al twintig jaar geleden dat er een patrouille van Sint Martinus mee mocht doen. 

Sport en theater
"Het was een hele beleving", vertellen de teamleden Han van Oers, Nando Hulsebos, Julian van Honk, Daan van de Weijenberg, Christiaan van Keulen en Cees Wolff. "De LSW was goed opgezet, met veel sport, spel en een hike die voor een gedeelte door de prachtige bossen ging nabij Baarn. In de avonduren werd er vaak theater gedaan en gezongen. Echt de moeite waard om bij de RSW (regionale scoutingwedstrijden, red.) te eindigen bij de eerste drie. Volgend jaar hopen we dat er weer een team naar de LSW gestuurd kan worden, en dat we dan hoger eindigen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden