• Van binnen is Dukdalf helemaal gerestyled.
• Van binnen is Dukdalf helemaal gerestyled. Foto: aangeleverd

Lovende reacties op vernieuwd Dukdalf

Algemeen 907 keer gelezen

KERKDRIEL • Restaurant Dukdalf is na een periode van ruim een maand weer geopend. Dat leidde tot verrassende en veelal lovende reacties. Eigenaar Jeroen van Doorn is trots op het resultaat en viert dit de komende maand met een speciaal openingsmenu.

Dukdalf, gelegen aan haven Van Gent te Kerkdriel, is verbouwd. De aanleiding was vooral de gewenste verbetering van de akoestiek en de verlichting, maar het werd een groter project. Het doel van eigenaar Jeroen van Doorn is om een totaalconcept neer te zetten dat gefaseerd zal verlopen en waarvan nu de eerste fase is gerealiseerd: het interieur.

Van elektrische deuren tot open haard
Wie al bekend is bij Dukdalf kan de veranderingen duidelijk zien. Het restaurant, het sanitair en de entree zijn onder handen genomen. Elektrische deuren, een nieuw beklede bar, akoestische panelen, een nieuw verlichtingsplan en de toevoeging van een open haard zorgen voor een totaal andere beleving van de locatie.

Verlichting en geluid
"De verbouwing heeft geleid tot een sfeervoller interieur, maar ook voor feesten zijn diverse veranderingen doorgevoerd. Denk aan de verlichting die aangepast kan worden, maar ook de geluidsinstallatie en audiovisuele mogelijkheden voor bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten", licht Van Doorn toe.

Doel was om de locatie in de meeste brede zin voor te bereiden op alle aspecten van samenkomen, zowel voor een borrel, als diner, feesten en zakelijke evenementen of vergaderingen.

Concept
Ook de huisstijl heeft gelijk een restyling gekregen. Van 'de thuishaven voor sfeervol genieten' is de stap gemaakt naar een concept 'Aan het water'. "Onze ligging, midden in gebied De Zandmeren, in combinatie met onze veelzijdigheid maakt ons meer dan alleen een restaurant. We willen de locatie aan het water zijn waar je op alle momenten van de dag kunt samenkomen, voor iedereen," sluit Van Doorn af.

Openingsmenu
Om de geslaagde verbouwing te vieren biedt Dukdalf een speciaal openingsmenu voor 35 euro tot en met 11 maart. Meer informatie is te vinden op de website, reserveren kan ook via 0418-674195.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden