• Marielle van Tienen (links) en Ingrid Wunnekink.
• Marielle van Tienen (links) en Ingrid Wunnekink. Foto: Hannie Visser

Love-li vertelt over gezonde borsten

Algemeen 490 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Bij Love-li Lingerie worden woensdag 7 maart om 13:00 en 15:00 uur presentaties gegeven over hoe vrouwen hun borsten gezond kunnen houden.

De 'Groene zuster' Marielle van Tienen van Happy Healthcare, Ellie de Heus van Damesmassages en Ingrid Wunnekink van Love-li lingerie geven informatie over wat dames zelf kunnen doen om hun borsten gezond te houden, hun relatie met hun borsten goed te houden en welke lingerie voor hen het meest geschikt is.

Thermografie
Happy Healthcare maakt zich sterk voor preventieve borstgezondheid. Marielle legt uit wat een thermogram is en hoe je met thermografie een 'sneak preview' in je gezondheid kunt krijgen.

Borstweefselmassage
Ellie van Damesmassages leert belangstellenden in een demonstratie over borstweefselmassage wat je kunt doen om je borsten gezond te houden en hoe je van je pijnlijke en gespannen borsten af kunt komen.

Soorten lingerie
Love-li lingerie heeft een breed assortiment lingerie in de collectie. Ingrid vertelt over verschillende soorten lingerie en welke beha geschikt is voor welk type borst en welk moment van de dag. In de winkel krijgen bezoekers beha-advies op maat en er is de mogelijkheid om verschillende soorten beha's te ervaren.

Marielle, Ellie en Ingrid bieden een scala aan tips om 'je borsten en de gezondheid van je borsten te omarmen en ze te verzorgen'. "Wat weet jij over jouw borsten en hoe houd je ze op een ontspannen manier gezond?"

Ver van m'n bed
Borstgezondheid en het belang van preventieve maatregelen is voor veel vrouwen een 'ver van m'n bed show'. "We willen allemaal gezonde borsten, maar worden ons ineens bewust van onze kwetsbaarheid als wijzelf of iemand die we goed kennen wordt getroffen door borstkanker."

Aanmelden voor de presentatie op woensdag 7 maart om 13:00 uur of 15:00 uur kan via welkom@happyhealtcare.nl, damesmassages@gmail.com of info@love-li-lingerie.nl.

Lingeriezaak Love-li is gevestigd op de Gamerschestraat 22 te Zaltbommel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 8 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden