Afbeelding
Foto: aangeleverd

Vrijwilligersprijs voor Tanja van der Markt én Alex Olzheim

Algemeen 135 keer gelezen

REGIO • Tanja van der Markt uit Opijnen en Alex Olzheim uit Varik hebben allebei de vrijwilligersprijs van gemeente Neerijnen gewonnen. Dit werd bekend gemaakt op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente, afgelopen maandag. Zowel Tanja als Alex hebben zich dermate ingezet als vrijwilliger dat gemeente Neerijnen besloot om ze allebei een prijs te geven. Deze bestond uit een kristallen karaf en 250 euro. 

De jongeren uit Haaften die het hart van hun dorp leefbaar proberen te maken,  ontvingen de aanmoedigingsprijs voor jongeren en de Corsoclub Neerijnen ontving de prijs voor de verenigingen en organisaties. 

De prijzen werden uitgereikt door wethouder Koos Krook en burgemeester Harry de Vries, die in zijn nieuwjaarstoespraak terugblikte op 40 jaar Neerijnen, op het afgelopen jaar en alvast vooruit keek naar de nieuwe gemeente West Betuwe.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 13 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden