• Vlnr. Jan van Engelen, Kees Zondag, Wilco den Hartog, Bart Schreuders, Gerrit Robbemondt, Kees Metz en Andrea Haubrich.
• Vlnr. Jan van Engelen, Kees Zondag, Wilco den Hartog, Bart Schreuders, Gerrit Robbemondt, Kees Metz en Andrea Haubrich. Foto: ZVV

Kees Metz opnieuw lijsttrekker voor ZVV in Zaltbommel

Algemeen Gemeenteraadsverkiezingen Bommelerwaard 802 keer gelezen

zaltbommel • De huidige fractievoorzitter Kees Metz uit Zaltbommel is opnieuw de lijsttrekker voor de lokale partij ZVV (Zaltbommel Veranderen met Visie).

De kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen is maandagavond vastgesteld door de algemene ledenvergadering. De partij heeft op dit moment vijf zetels in de gemeenteraad en is daarmee de grootste partij van Zaltbommel.

Kees Zondag

Kees Zondag zit namens ZVV in het college en staat op plaats 9 van de kieslijst. De huidige gemeenteraadsleden Bart Schreuders uit Brakel, Gerrit Robbemondt uit Nederhemert Noord en Andrea Haubrich-Duizer uit Brakel staan respectievelijk op de plaatsen 2, 3 en 4. Gemeenteraadslid Jos van Overvest staat niet meer op de kieslijst.

Jan van Engelen

Op de vijfde plaats staat Jan van Engelen uit Zaltbommel. Van Engelen maakte in het verleden deel uit van de fractie van de VVD, maar is overgestapt naar de lokale partij. De plaatsen 6 tot en met 13 op de lijst worden bezet door Wilco den Hartog, Bart Leemans, Marco Bijl, Kees Zondag, Marijke Smit-Bosch, Edwin van Meer, Evelien Jansen en Chris van Schijndel. Deze kandidaten wonen in Zaltbommel.

Zaltbommel Veranderen met Visie is een lokale politieke partij, die naar eigen zeggen 'onafhankelijk van de voortdurend onzekere landelijke politiek kan en wil opereren'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 10 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden