• Ook lekkere hapjes zijn bij Jocelyns te bestellen.
• Ook lekkere hapjes zijn bij Jocelyns te bestellen. Foto: aangeleverd

Jocelyns Deli in Zaltbommel maakt doorstart

Algemeen 2.211 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Jocelyns Deli in de Waterstraat is weer open, met Hans van Schijndel en Manita Rovers aan het roer.

Beiden hebben veel ervaring met ondernemen en met horeca. De mediterrane delicatessen zijn bij Jocelyns Deli nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, maar gaandeweg willen Van Schijndel en Rovers van de winkel meer een traiteur maken.

Lokaal verhaal
De focus komt te liggen op gezonde maaltijden met een verhaal. "We willen met lokale en regionale leveranciers gaan werken, die hier ook proeverijtjes kunnen organiseren", vertelt Manita.

Dieetwensen
Omdat alles ter plaatse vers wordt bereid, zijn ook extra grote of kleine porties verkrijgbaar en kan er rekening worden gehouden met dieetwensen: zout- of koolhydraatarm, gluten- of locatosevrij. Manita doet dat al met haar bedrijf Soup-a-go-go. De soepen biedt ze nu ook in de Waterstraat aan. De meeste producten zijn ook in de lunchroom te bestellen.

Duurzaam
"Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, we denken bijvoorbeeld ook na over het beperken van verpakkingsmateriaal."

Workshops
In de ruimte achter de winkel, die voorzien is van een keuken, gaan de nieuwe eigenaars workshops houden. Ook kunnen anderen deze ruimte gebruiken voor bijeenkomsten rond het thema voeding.

Website en app
Er wordt gewerkt aan een nieuwe website en een app, waarop mensen kunnen zien wat er die dag gekookt wordt en direct kunnen bestellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden