• V.l.n.r. Erik de Bruin, Wim Versteeg en Geert van Herwijnen.
• V.l.n.r. Erik de Bruin, Wim Versteeg en Geert van Herwijnen. Foto: aangeleverd

Van Noord Zaltbommel wordt WEA Rivierenland

Algemeen 1.087 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Met ingang van deze maand is Van Noord Accountants & Belastingadviseurs Zaltbommel aangesloten bij WEA Accountants & Adviseurs en gaat zelfstandig verder onder de naam WEA Rivierenland. Het kantoor blijft onder de leiding van Geert van Herwijnen, Erik de Bruin en Wim Versteeg.

Erik de Bruin: "Als er mooie kansen ontstaan, moeten we daarvoor kiezen en anticiperen op wat er om ons heen gebeurt. Daarom hebben we ons per 1 december 2017 met ons kantoor in Zaltbommel bij WEA Accountants & Adviseurs aangesloten. We blijven een zelfstandig kantoor en gaan verder onder de naam WEA Rivierenland."

Krachtenbundeling
Geert van Herwijnen vult aan: "We zijn bijzonder verheugd over deze krachtenbundeling. Al ruim vijftien jaar werken wij vanuit ons kantoor in Zaltbommel als proactieve accountants en belastingadviseurs voor onze klanten in het MKB. We kennen de regionale markt goed en zorgen ervoor dat onze ondernemers altijd exact weten waar zij met hun bedrijf staan. Ondernemers willen hun financiële processen en positie inzichtelijk hebben. Bij WEA Rivierenland maken wij dit deskundig en zorgvuldig inzichtelijk met realtime cijfers."

Acht maatschappen
WEA Accountants & Adviseurs is een organisatie van samenwerkende accountants en belastingadviseurs met in totaal acht zelfstandige maatschappen, achttien kantoren in Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland, het Westland, Gelderland, Noord-Holland en nu ook in het Rivierenland.

De vestigingen van Van Noord Accountants in Beesd, Culemborg, Leerdam, Tiel en IJsselstein hebben ervoor gekozen om op te gaan in Accon avm.

Blijven ontwikkelen
Wim Versteeg: "Als WEA Rivierenland kunnen we ons blijven ontwikkelen en de best mogelijke dienstverlening blijven bieden. Met WEA Rivierenland blijven we een zelfstandig kantoor, met echte ondernemers. Ons team verandert niet. Onder de naam WEA Rivierenland worden we breder, gaan we meer kennis uitwisselen, en daar waar mogelijk de zaken nog efficiënter, slimmer en doelgerichter organiseren."

WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs blijft gevestigd aan de Hogeweg 135 in Zaltbommel. Daar zijn drs. Geert van Herwijnen AA, Erik de Bruin RS en Wim Versteeg MSc AA bereikbaar via telefoonnummer 0418-579543. Het e-mailadres is info@wearivierenland.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden