• Yvon Stam is de nieuwe eigenaresse van Lace & Cotton.
• Yvon Stam is de nieuwe eigenaresse van Lace & Cotton. Foto: Lya Cattel

Lace & Cotton heeft een nieuwe eigenaresse

Algemeen 734 keer gelezen

ZALTBOMMEL• Yvon Stam is de nieuwe eigenaresse van lingeriewinkel Lace & Cotton.

Ze nam de zaak per 1 november over van Tiny Conrads, die de winkel negen jaar geleden opende in de Gasthuisstraat. Drie jaar geleden verhuisde Lace & Cotton naar Gamerschestraat 15. Verbouwen en opnieuw inrichten hoeft de van oorsprong Rotterdamse Yvon niet; de winkel ziet er nog piekfijn uit.

Yvon heeft jarenlang gewerkt in een grote lingeriezaak in de Maasstad. Sinds een paar jaar heeft ze een vriend in Rossum. "Ik vind Zaltbommel een ontzettend leuke stad en de omgeving erg mooi", vertelt ze. "Het is hier gezellig, gemoedelijk en lang niet zo gestrest als in Rotterdam. De mensen maken hier gezellig een praatje met elkaar en nemen daar de tijd voor."

Zelfverzekerder

Voor de vaste klanten blijft de winkel hét vertrouwde adres voor de aanschaf van mooie onderkleding. "Goed passende lingerie maakt vrouwen zelfverzekerder", vertelt Yvon. "Je bovenkleding ziet er beter uit als je goed ondergoed draagt. Vrouwen krijgen er een andere houding door, ze voelen zich er beter in."

Volgens Yvon is het wel heel belangrijk dat vrouwen regelmatig hun maten controleren. "In een jaar tijd kan er al veel veranderen", vertelt ze. "En dat heeft meestal niets met veranderingen in gewicht te maken, de vorm van je lijf verandert, zonder dat je kledingmaat hoeft te veranderen." Bij Lace & Cotton kunnen klanten op hun gemak een mooi setje uitzoeken en terecht voor een goed advies over maat en pasvorm.

Bekende merken

Met die pasvorm zit het bij de merken in de Zaltbommelse lingeriewinkel wel goed: Prima Donna, May en Marie Jo zijn volop verkrijgbaar. "De Avero van Marie Jo is heel populair", weet Yvon. "Veel vrouwen zijn merkvast, als ze eenmaal een fijn merk hebben gevonden, dan willen ze dat blijven dragen." Ook voor de mooie panty's van Oroblú en Wolford kunnen klanten hier terecht. "Een heel mooie kwaliteit kousen uit Duitsland", licht ze toe. "Ze zijn heel sterk en ze passen heel goed, ze zakken nooit af."

Twee paskamers

Lace & Cotton beschikt over twee ruime paskamers, mooi verlicht en voorzien van stoelen, zodat ook vrouwen die wat slechter ter been zijn op hun gemak kunnen passen.Naast ondergoed heeft de winkel ook een mooi assortiment nachtkleding, van romantische nachtponnen tot warme comfortabele pyjama's. Ook warme badjassen en ondergoed voor heren is verkrijgbaar. En vanaf begin volgend jaar is er natuurlijk weer een mooie, trendy en goed passende collectie badkleding.

Binnenkort komt Lace & Cotton met aantrekkelijke openingsaanbiedingen voor de vaste én alle nieuwe klanten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden