• De intocht van Sinterklaas is het startsein voor de Winteractie van OVZ.
• De intocht van Sinterklaas is het startsein voor de Winteractie van OVZ. Foto: Lya Cattel

Winteractie OVZ zaterdag van start

Algemeen 455 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De intocht van Sinterklaas, zaterdag 18 november om 14:00 uur in Zaltbommel, is ook de start van de jaarlijkse Winteractie van Ondernemers Vereniging Zaltbommel.

OVZ pakt ook dit jaar weer flink uit. Wie de komende weken aankopen doet in de binnenstad, maakt kans op een hoofdprijs van maar liefst 750 euro. Daarnaast zijn er prijzen van 500, 300, 200, 100 en 50 euro.

Bovendien is er elke week een trekking waarbij een klant zijn aankoopbedrijf (tot 250 euro) terug krijgt. Meedoen is heel eenvoudig. Wie iets koopt bij een van de deelnemende ondernemers, moet zijn aankoopbon bewaren en kan deze inleveren bij de Hema, Intertoys of Blokker.

Er is elke week een trekking en in de week voor kerst is de trekking van de hoofdprijzen. "We bellen op vrijdag 21 december de winnaars op en zij kunnen hun prijs diezelfde avond op komen halen tijdens een gezellige bijeenkomst op de Markt", vertelt Rob Muller van OVZ. Voor alle winnaars staat ook een goedgevulde goodybag klaar.

Koopzondag

De start van de Winteractie is ook de start van veel extra gezellige activiteiten in de binnenstad. Zo is er op zondag 26 november een koopzondag van 13:00 tot 17:00 uur, waarbij Sinterklaas en zijn Pieten natuurlijk van de partij zijn. Maandag 4 december is er een extra koopavond tot 21:00 uur.

Ook zondag 17 december is het koopzondag, van 13:00 tot 17:00 uur. De extra gezelligheid komt van muziek in de stad.

Koopavond

Donderdag 21 december is er een extra koopavond en vrijdag 22 december draait het Rad van Fortuin en is de feestelijke prijsuitreiking van de hoofdprijzen van de Winteractie. Op zaterdag 23 december is de Kerstman in de stad met zijn arrenslee. Ook op zondag 24 december is een aantal winkels geopend. "Dat zijn vooral de verswinkels", aldus Muller.

In de straten van de binnenstad is vorige week de feestverlichting al weer opgehangen. Deze week wordt de geluidsinstallatie voor gezellige muziek geïnstalleerd. Bij 't Stadscafé wordt als vanouds weer de gezellige wintertent opgebouwd.

www.facebook.com/winteractieOVZ

Klik hier voor een overzicht van de overige intochten van Sinterklaas in de Bommelerwaard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 20 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden