Afbeelding

Man 'woont' in boot in Zaltbommelse havenloods

112 1.564 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De politie heeft woensdagavond in Zaltbommel een 30-jarige man aangehouden die zo vrij was geweest om zonder toestemming gebruik te maken van het bed en toilet van een boot, die gestald staat in een loods in de haven van Zaltbommel.

De eigenaar van de boot werd gealarmeerd door een getuige, die woensdagavond rond 23.00 uur de 30-jarige man over het hek bij de loods zagen klimmen. De eigenaar belde daarop 112. 

Omsingelen
Drie minuten na de melding was de politie ter plaatse en agenten omsingelden vervolgens de loods in afwachting van extra collega's. Toen deze arriveerden zijn ze de loods met de boot binnengetreden.

De man kwam uit de betreffende boot geklommen. Hij bleek daar inderdaad zonder toestemming te verblijven. "Hij was zelfs zo 'vrij' geweest om gebruik te maken van het toilet, drank en een bed", laat de politie weten.

De 30-jarige man, zonder vaste woon of verblijfplaats, is hierop aangehouden vanwege insluiping, diefstal, huisvredebreuk en voor het zich bevinden op verboden terrein. Hij is ingesloten en de recherche zal de zaak donderdag verder onderzoeken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden