Johan Cahuzak
Johan Cahuzak Foto: Lya Cattel

De column van Johan Cahuzak: Looijen

Algemeen Column 761 keer gelezen

Looijen

Jammer, Han Looijen van de VVD stapt op. Ik vind hem een goede wethouder want hij heeft humor en dientengevolge relativeringsvermogen. Voor mij is dat absoluut noodzakelijk in deze handel. Sterker, heb je het niet, opkrassen dan! Ik heb het hem niet altijd gemakkelijk gemaakt. Daar ben ik voor ingehuurd en Han weet dat. Hij maakte er bij mijn weten nooit een punt van. Benieuwd wat ie nu gaat doen. Ik volg hem op Twitter dus dat zal ik wel horen. Maak je geen zorgen: we gaan nog veel plezier van hem beleven.

Burgemeester Rehwinkel riep er ook iets over. Volgens deze krant meldde hij dat hij veel respect heeft voor de jaren dat Looijen zich heeft ingezet voor de plaatselijke politiek. Dat is raar want wat bedoelt ie nou? Dat hij respect heeft voor het feit dat Looijen zestien jaar op het stadhuis rondscharrelde? Of dat hij respect heeft voor het werk dat Looijen in die zestien jaar verrichtte? Maar dat kan Rehwinkel niet weten want die is amper zestien wéken hier. Dan roept ie ook maar wat. Dat lijkt me echter onwaarschijnlijk. Wie doet dat nou?

Feit is dat Rehwinkel gelijk heeft. Wat mij betreft vernoemen we een straat naar Looijen. Eigenlijk is die er al: de Looiersgang. Drie letters veranderen, geen punt.

Johan Cahuzak

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden